Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ . ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ'ΧΩ....ΓΙΑ ΜΕΤΑ !!!

Την παροχή βοήθειας από την πρωτοβουλία Hellenic Initiative και την στενή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζαν Αντώνης Σαμαράς και Μπιλ Κλίντον σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε  «άνευ προηγουμένου»  την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας και απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ζήτησε την αλληλεγγύη των εταίρων και των συμμάχων της χώρας.
«Η χώρα μας διανύει τον 5ο χρόνο ύφεσης, ελπίζουμε στην αλληλεγγύη των ευρωπαίων ηγετών αλλά και στην δική σας βοήθεια. Σε δύσκολους καιρούς η χώρα χρειάζεται ισχυρή ηγεσία και ελπίδα. Σας καλωσορίζω ως φίλος και εκτιμούμε την πρωτοβουλία που πήρατε».
Από τη πλευρά του ο Μπιλ Κλίντον τόνισε πως: «Ήρθαμε γιατί πιστεύουμε στο μέλλον της Ελλάδας. Είναι μία χώρα με πλούσιες ιδέες, πλούσια ιστορία και πλούσια κληρονομιά. Θέλω να σας συγχαρώ για την κυβέρνηση συνεργασίας που σχηματίσατε καθώς αυτό απαιτείται σε δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσει η λιτότητα και να βγει η χώρα από την κρίση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: