Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ....ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ << ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ>> !!!


Κάποτε όταν ξεκινούσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες,σταματούσαν τα πάντα!! Ακόμα και οι πόλεμοι !! Στις μέρες μας οι Αγώνες αυτοί,έχουν γίνει συνώνυμο τής εμπορικής εκμετάλλευσης τής μίζας και της...ντόπας.Και δε μιλάμε για τη ντόπα που πιάνεται,αλλά γι αυτήν που δεν ανιχνεύεται ποτέ !!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μοιάζουν πλέον με... Άγγλο ασθενή.Για εμάς τούς Έλληνες,που υποτίθεται ότι γεννήσαμε την ιδέα και το κίνημα,οι Αγώνες αυτοί δεν είναι τίποτα άλλο,παρά η αρχή τού τέλους της χώρας.Η υπογραφή στη χρεοκοπία μας μπήκε,ταυτόχρονα με την ανάληψη τής διοργάνωσης τού 2004..!!
Το καρναβάλι της Ολυμπιακής εμπορευματικής αγοράς των μονοπωλίων (αγκαλιάζει όλους τους επιχειρηματικός κλάδους και τον πολυεθνικό, κερδοσκοπικό ανταγωνισμό, ιδιαίτερα των φάρμακο-βιομηχανιών της ντόπας).
Ολόκληρος ο αθλητισμός και ιδιαίτερα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελούν το ΤΕΛΕΙΟ μοντέλο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Την παγκόσμια οργάνωση στην οποία δεσπόζει μια «διεθνής κυβέρνηση»…
Ο νεοταξικός ολοκληρωτισμός, δηλαδή η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, έχει επιτευχθεί στον Αθλητισμό.
Η πιο μοχθηρή, φασιστική αιχμή, συνεπώς, της Νέας Τάξης είναι η «διεθνής κυβέρνηση» του Αθλητισμού, η ΔΟΕ: Ένας μαφιόζικος οργανισμός των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας και γύρω από αυτόν υπάρχει ένα μεγάλο παρασιτικό μαφιόζικο στρώμα πολιτικών, κομμάτων, δημοσιογράφων, πολύχρωμων ιερατείων και ποικίλων τρωκτικών…

Αυτοί, λοιπόν,
οι γαλαζοαίματοι, οι φασίστες, οι μιζαδόροι και μαφιόζοι της ΔΟΕ (η πλέον μακάβρια όψη της Νέας Τάξης) έχουν αναγορευθεί σε κριτές και ρυθμιστές του Ολυμπιακού Ιδεώδους, των γενικών ανθρώπινων σχέσεων και αξιών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: