Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΑΧΑ'Ι'ΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ 0 - 1 !!! ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ....

Δεν τα κατάφερε η Παναχαϊκή να πάρει τη νίκη ούτε σήμερα (4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League), όπου φιλοξένησε την Καβάλα στο γήπεδο της Κ. Αχαϊας, αφού και πάλι δεν βρήκε δίχτυα!
Οι γηπεδούχοι με ένα λάθος γύρισμα του Καραμναλή τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς, δέχθηκαν το τέρμα από τον Αναστασόπουλο ενώ από 65' είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Ενσαλίβα.
Στο β' μέρος είναι γεγονός πως οι «κοκκινόμαυροι» ήταν βελτιωμένοι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έκαναν τις ευκαιρίες που θα περίμενε κανείς για το γκολ.
Μάλιστα στο τέλος ούτε η τύχη της χαμογέλασε αφού στην κεφαλιά του Καραμανλή η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Με το αριστερό το ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο, ο οποίος λόγω των πολλών απουσιών δεν είχε τις κατάλληλες εναλλακτικές στον πάγκο της ομάδας και μοιραία ήρθε και η 2η συνεχόμενη ήττα για τους Αχαιούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης με δέκα παίκτες έδειξαν ψυχή και πήραν το τρίποντο.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίκτας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Ντίνας, Ντιόγκο, Γκούρτσας (65' Κοιλιάρας), Βασιλαντωνόπουλος (46' Κωνσταντινίδης), Μαπούκου.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιέ (85' Πλιάγκας), Ντα Σίλβα, Ενσαλίβα, Χλωρός (68' Αναστασόπουλος), Μοκάκε, Μπρατσιάνι (77' Μιγιάτοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: