Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΧΑ'Ι'ΚΗ 0 - 1 !!! [ video ]

Μετά  από  5  αγώνες  δέχθηκε  γκολ  για  4ο  αγώνα,  δεν πέτυχε  γκολ και  εφόσον  και η  τύχη  του  γύρισε την πλάτη  ο Ολυμπιακός  γνώρισε  την  πρώτη  του  ήττα  στο Βόλο  και  την  δεύτερη  στο πρωτάθλημα  χάνοντας  0-1  από  την Παναχαϊκή, στο σημερινό  ματς  στο Πανθεσσαλικό,  στο πλαίσιο  της 12ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Ολυμπιακός   μπορεί  να   ήταν  καλύτερος,  μπορεί  να έχασε  στο β΄ μέρος  όσες ευκαιρίες  είχε  σε  όλους  τους  αγώνες  αλλά γνώρισε  την  ήττα  μετά από  6 αγώνες …

Οι Αχαιοί με  το  0-1  πήραν σημαντική βαθμολογική… ανάσα, με «χρυσό» σκόρερ τον Ουρτάδο στο 62’ στην πρώτη νίκη με τον Γιώργο Κούτση στον πάγκο .
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναζητώντας τους διαδρόμους προς την εστία του Ανδρούτσου, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας  και με 3  στοπερ είχαν «κλείσει» καλά τους χώρους .

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 12΄με την κεφαλιά του Παλαιολόγου, έπειτα από φάουλ του Μπολάτι, αλλά ο Ανδρούτσος δεν είχε δυσκολία να μπλοκάρει.

Στο 27’ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Γαλάνη ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα  βρήκε  την  εξωτερική πλευρά  των  δικτύων.
Η Παναχαϊκή  σε  αντεπίθεση   στο 38΄ ο Ντίνας βρήκε τον Κοιλιάρα στα αριστερά της περιοχής των γηπεδούχων, αυτός καθυστέρησε, έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Παλαιολόγος έδιωξε. Στο 40’ ο Ολυμπιακός έφτασε πάλι κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Γιενγκά βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδρούτσο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε  γκολ  για  τους Πατρινούς  και  χαμένες  ευκαιρίες  για  τους Βολιώτες  .Στο 48 ο Μπολάτι εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Παλαιολόγο που σούταρε, ο Άντονι έβαλε την κόντρα, ενώ στο νέο σουτ του Παλαιολόγου και ο Ανδρούτσος  την απέκρουσε.
Στην συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέβασε την πίεσή του για να πετύχει ένα τέρμα που θα του έδινε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο, στο 63’ ήρθε το «χτύπημα» για τους Αχαιούς. Ο  Κοιλιάρας  από  τα αριστερά,  σέντραρε και ο Ουρτάδο μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έκανε το 0-1
Στην συνέχεια, οι παίκτες  του Σούλη Παπαδοπουλου  ανέβασαν… στροφές και πίεσαν ακόμα περισσότερο για την ισοφάριση, ωστόσο  στο  66΄ φαουλ  του  Ανιέτε   βρήκε  το  οριζόντιο  δοκάρι ,στο 72’ ο Γιενγκά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανδρούτσο στο τετ-α-τετ, ενώ στο 77’ ο Γαλάνης μόνος στην  περιοχή  καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον πορτιέρο της Παναχαϊκής να βγει και να μπλοκάρει. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και πάλι μία… ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ανδρούτσος «έβγαλε» την προβολή του Παππά και στην συνέχεια απέκρουσε το σουτ του Γαλάνη.

Στο 84’ ο Ολυμπιακός έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία, όταν ο Κατσιαρός έκανε τη σέντρα, ο Γκότοβος πήρε την κεφαλιά προ του Ανδρούτσου, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία. Το… σφυροκόπημα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και πέντε λεπτά αργότερα, ο Ανιέτε έκανε εντυπωσιακή ενέργεια μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 95’ ο Ανιέτε και πάλι με  φαουλ  απείλησε, αλλά ο Ανδρούτσος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουκάκης (Ηρακλείου).


Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πινδώνης, Στογιάνοφ (57’ Ανιέτε), Μπολάτι, Γενγκά (83’ Γκότοβος), Γαλάνης, Κόλεφ (46 Παππάς).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Αντονι, Βοσκόπουλος, Κοκκίνης, Βονγκ, Ντίνας (85’ Λίτσης), Ουρτάδο (92’ Κωνσταντινίδης                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: