Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ. ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!!


Το 1830, μια πιτσαρία ιδρύθηκε στη Νάπολη, που καθιστούσε δυνατή για το υπόλοιπο της Ιταλίας να δοκιμάσει τη δημιουργία του Esposito. Η πίτσα εξαπλώθηκε σε άλλες ιταλικές πόλεις, ενώ την ίδια στιγμή η ναπολιτάνικη πίτσα ήρθε στο προσκήνιο. Αυτή η πίτσα έφερε το σκόρδο στο μίγμα, καθώς και τις φυσικές ντομάτες και τα πιο φρέσκα Νάπολιτάνικα τυριά.Η ζύμη ήταν μια απλή υπόθεση, γινότανε μόνο από μαγιά,αλεύρι,αλάτι, και φυσική συμπύκνωση.
Η διαδικασία του μαγειρέματος της πίτσας σε τούβλινο φούρνο ξεκίνησε εκείνη την περίοδο. Ενώ υπήρχαν και άλλες παραλλαγές-στην Μπολόνια χρησιμοποιήθηκε μια σάλτσα με βάση το κρέας και σε ορισμένες περιοχές της Βενετίας προστέθηκαν φρέσκα λαχανικά και μπαχαρικά-η ​​ναπολιτάνικη πίτσα έγινε το σήμα κατατεθέν της ιταλικής μαγειρικής.Η Pizza C Cono συνδύασε τα δύο αγαπημένα εδέσματα των Ιταλών, την πίτσα και το παγωτό χωνάκι (κώνο) και δημιουργήσε το concept Pizza C Cono & Frutty C Cono.
Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας,
αλλαντικά και τυρί μοτσαρέλα.

Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.


Η Pizza C Cono χρειάζεται μόνον τρία λεπτά για να ετοιμαστεί, η τιμή της είναι προσιτή σε όλα τα βαλάντια και αποτελεί πλέον μια ανοικτή πρόκληση. Η λατρεμένη επιλογή όλων που δεν είναι άλλη από την πίτσα σε.... χωνάκι, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά του street food και σας προκαλεί αλλά και σας προσκαλεί σε μια ευχάριστη αλλά και απίστευτα νόστιμη πίτσα σε....κώνο και όχι μόνο!
Στο Pizza C cono & Frutty C Cono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στον κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφή.
Τώρα η πίτσα έχει το.... χωνάκι της!
                     www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: