Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟΝΙ....ΚΑΝΕΝΟΣ !!!

Με μια μηχανή με κομμένη εξάτμιση και ένα γερμανικό κράνος, ο πρώην υπουργός πέρασε όλο το βράδυ κάνοντας φιγούρες μηχανόβιου έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, δηλώνοντας με κάθε τρόπο ότι είναι ελεύθερος και επαναστάτης...ενώ νέες διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του περί Χρυσής Αυγής, που προκάλεσαν θόρυβο, έδωσε ο Βύρων Πολύδωρας. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως έκανε λόγο για...συνεννόηση, τόνισε πως «δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στις λέξεις συνεργασία και συνεννόηση» και προσέθεσε ότι «όποιος το διαστρεβλώνει, είναι τουλάχιστον κακοήθης».
«Δεν έχω σχέσεις με το επιτελείο, ούτε με τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής» δήλωσε. Παραδέχθηκε, δε, ότι έχει διαφορετικές απόψεις από τον Αντ. Σαμαρά και σημείωσε:
«Δεν είμαι κασέτα του αρχηγού». Έχοντας υιοθετήσει επικοινωνιακά στοιχεία από τις συμμορίες των μηχανόβιων «Hells Angels», ο πρώην υπουργός θέλησε να κάνει μια προσωπική διακήρυξη ελευθερίας και να στείλει σε όλους το μήνυμα ότι δεν μπαίνει σε καλούπια, γιατί είναι ατίθασος και πολεμάει το σύστημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: