Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΠΙΤΣΑ ΚΩΝΟΣ - ΠΙΤΣΑ ΧΩΝΑΚΙ : ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ !!! IT'S ''PIZZA C CONO TIME''

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΧΩΝΑΚΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ....ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Συνδυάσαμε τα δύο αγαπημένα εδέσματα των Ιταλών, την πίτσα και το παγωτό χωνάκι (κώνο) και δημιουργήσαμε το consept Pizza C Cono & Frutty C Cono .
Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή.Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ.
Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις. ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ ??? ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!!
Η πίτσα, από τα πιο γνωστά και συνηθισμένα fast food που ξετρελλαίνει μικρούς και μεγάλους, στην σπιτική της εκδοχή παραμένει ένα αγαπημένο σνακ, δείπνο αλλά και γεύμα μιας και αποτελεί μια πλήρη διατροφική λύση, περιέχοντας ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός μας. Φυσικά, όταν η πίτσα γίνεται από εμάς με τα υλικά που διαλέγουμε, είναι πραγματικά υγιεινή και μπορεί να γίνει πεντανόστιμη αλλά και με λιγότερες θερμίδες.

Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η pizza c cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών. Το καλύτερο, όμως, είναι πως το συγκεκριμένο φαγητό αποτελεί κι ένα απόλυτα ισορροπημένο πιάτο, καθώς έχει μία πολύ καλή αναλογία σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά! Βασική προϋπόθεση:
Να είναι με φρέσκα υλικά και φτιαγμένη από τα χεράκια μας! Όποια υλικά κι αν επιλέξετε, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και να δοκιμάσετε πίτσες με διάφορες γεύσεις αλλά και σχήμα....κώνου,
που θα ξετρελάνουν και… θα χορτάσουν τα μικρά σας αλλά και εσάς, προσφέροντάς σας παράλληλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως:

Υδατάνθρακες: Η καλύτερη πηγή ενέργειας, έρχεται από τη ζύμη!
Λυκοπένιο: Ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο βρίσκεται στη σάλτσα ντομάτας.
Μονοακόρεστα λιπαρά: Από το ελαιόλαδο που έχουμε βάλει στη σάλτσα ντομάτας.

Ασβέστιο και βιταμίνη D: Από το τυρί.
Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες: Από τα λαχανικά.
Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας: Τόσο από το τυρί όσο και από άλλα συστατικά όπως ζαμπόν, μπέικον, γαλοπούλα. 
Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Τώρα η πίτσα έχει το... χωνάκι της !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: