Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

PIZZA IN A CONE - ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΚΩΝΟ : MUCH MORE THAN A....PIZZA. THE NAME OF PIZZA ON 21ST CENTURY IS PIZZA C CONO !!!


STREET FOOD PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO
Τους τελευταίους μήνες έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή της οποίας η κύρια συνιστώσα θα είναι η συνεχής αλλαγή, που καθορίζει ένα απόλυτα νέο ανταγωνιστικό πεδίο.
Κλειδί για την υπέρβαση της κρίσης ειδικά στον τομέα της εστίασης είναι να προσπαθήσουμε, να δούμε ακριβώς τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πώς πρέπει να δράσουμε, να χαράξουμε μια νέα πορεία έτσι ώστε να καταστεί συντομότερη η υπέρβαση της και να σταθούμε πιο ανταγωνιστικοί στο νέο περιβάλλον το οποίο δημιουργείται. Στην ελλαδική αγορά ο ευρύτερος κλάδος της εστίασης που περιλαμβάνει και τις αλυσίδες delivery και take away κατέχει και το μεγαλύτερο μερίδιο στο χώρο του φαγητού. Πρόκειται για μια αγορά που φαίνεται ότι ανταπεξέρχεται στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, ή τουλάχιστον δεν πλήττεται στο βαθμό που προεξοφλούσαν διάφοροι... ειδήμονες!
«Ο κλάδος της εστίασης γενικότερα είναι αυτός που προσφέρει πάντα τα περισσότερα στο καταναλωτή. Προσφέρει ευκολία, ποικιλία, ταχύτητα και πάνω από όλα είναι το «απολαυστικό διάλλειμα» της καθημερινότητάς του. Μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα με νέες υπηρεσίες, με νέες γεύσεις και φυσικά με νέα concept όπως αυτό της PIZZA C CONO & FRUTTI C CONO. Ο τομέας της εστίασης και ειδικά η αγορά των fast food, takeaway και delivery διακρίνεται από έντονη κινητικότητα, γεγονός που μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί,καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας «καλούν» τους καταναλωτές να τρώνε ολοένα και
περισσότερο εκτός της οικίας τους.
Tις σύγχρονες απαιτήσεις του street food έρχεται να ικανοποιήσει το νέο concept PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO. Η ονομασία του brand ανήκει στην εταιρεία J. G. BIK. SERVICES L.T.D. η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εστίασης & ψυχαγωγίας επί σειρά ετών. Η PIZZA C CONO είναι η πρώτη πίτσα σε χωνάκι ενώ το FRUTTY C CONO συνδυάζει τη δροσιά με τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων και των συνοδευτικών toppings σε τρεις μορφές: Με frozen yogurt, ice-cream, crème patisserie.
Απευθύνεται σε όλους αυτούς πού θέλουν να επενδύσουν σε μία καινοτόμο και παράλληλα κερδοφόρο επιχείρηση. Ειδικά για την Ελλάδα,το πλάνο της εταιρείας J. G. BIK.SERVICES L.T.D. είναι να προσφέρει  μία ανταγωνιστική - επιχειρηματική και παράλληλα αναπτυξιακή ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους και να τους δώσει την δυνατότητα να είναι αυτοί οι πρώτοι στον νομό τους πού έβαλαν την πίτσα σε…χωνάκι. Στά πλάνα της εταιρείας είναι να ανοίξει από ένα κατάστημα PIZZA C CONO & FRUTTI CCONO σε κάθε νομό. 
Η J G BIK.SERVICES L.T.D.  μπορεί να προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία  για εκατοντάδες  νέους  και όχι μόνο, που θέλουν να  δημιουργήσουν  τη δική τους επιχείρηση με πρωτοποριακά προιόντα, υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση στην αγορά του street food, και κυρίως…χαμηλού κόστους επένδυσης αλλά και τελικού προιόντος. Το προφίλ του κατάλληλου συνεργάτη, είναι αυτό του αυτοαπασχολούμενου, εργατικού επιχειρηματία, που έχει ένα μικρό προσωπικό κεφάλαιο και που είναι διατεθειμένος να εργαστεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο και βλέπει το franchising ως μια ασφαλή επιλογή.

Τα πλεονεκτήματα για το νέο συνεργάτη είναι πολλά και εκτός από το πακέτο παροχών κατά την ένταξή του,[ πού μπορεί να δεί στο www.pizzaccono.com ] υπάρχει διαρκής τεχνική υποστήριξη, επιμορφώσεις και σεμινάρια που βοηθούν στην τελειοποίηση των μεθόδων παραγωγής, πώλησης και εξυπηρέτησης των πελατών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: