Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΚΩΝΟ - PΙΖΖΑ C CONO : THE....UNIQUE FRESH PIZZA IN A CONE !!!

Συνδυάσαμε τα δύο αγαπημένα εδέσματα των Ιταλών, την πίτσα και το παγωτό χωνάκι (κώνο) και δημιουργήσαμε το consept Pizza C Cono & Frutty C Cono . Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα.                                                  Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή.Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.           Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΧΩΝΑΚΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ....ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .Στο PizzaCcono & Fruttyccono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφή.                            H επιτυχία της πίτσας σε....κώνο, οφείλεται σε πολλούς λόγους: είναι εύγευστη, εύκολη στην προετοιμασία και ικανοποιεί τις ανάγκες ενός γρήγορου γεύματος του μοντέρνου κόσμου. Σε διατροφικό και θρεπτικό επίπεδο, αντίθετα, όλα εξαρτώνται από την φαντασία του μάγειρα που δεν περιορίζεται στην παραδοσιακή συνταγή της ναπολιτάνικης κουζίνας όπου νερό, αλεύρι, μαγιά, ντομάτα, σκόρδο και λάδι χωρίς καν την μοτσαρέλλα , αντιπροσώπευαν τα βασικά συστατικά. Σήμερα, στην πίτσα προστίθενται μανιτάρια, αγγινάρα, ζαμπόν, σαλάμι, μύδια, κρεμμύδια, τουρσιά, ελιές, ρόκα, σε ποικίλους συνδυασμούς, όλα υλικά γαστρονομικά αξιόλογα.
                                              Ένα τόσο αρχαίο φαγητό ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς, όσων αφορά τους υδατάνθρακες και την αποταμίευση κεκορεσμένων λιπαρών και ζωικών πρωτεϊνών  η ποσότητα είναι αυτή που καθορίζει την υποθερμιδική επιλογή, σε σχέση με ένα τοστ με τυρί και ζαμπόν ή ένα χάμπουργκερ με πατάτες τηγανιτές.
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!!
                                                 Η J. G. BIK. SERVICES L.T.D. είναι μια εταιρεία πού δραστηριοποιείται σε παροχή υπηρεσιών εστίασης & ψυχαγωγίας επί σειρά ετών και έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία που αποτυπώνεται στην υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων που διαθέτει. Έχοντας στην κατοχή της ένα δυνατό brand name, αυτό της PIZZA C CONO & FRUTTI C CONO απευθύνεται σε όλους αυτούς πού θέλουν να επενδύσουν σε μια καινοτόμο και με υψηλές δυνατότητες κερδοφορίας επιχείρηση.
                                               Για την ελληνική αγορά,το πλάνο της εταιρείας J. G. BIK.SERVICES L.T.D. είναι να προσφέρει  μια ανταγωνιστική - επιχειρηματική και παράλληλα αναπτυξιακή ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους και να τους δώσει την δυνατότητα να είναι αυτοί οι πρώτοι στον νομό τους πού έβαλαν την πίτσα σε... χωνάκι.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: