Όποιες και να είναι οι ρίζες όμως της pizza, πρόκειται για ένα παγκόσμιο αγαθό –όπως το νερό και ο αέρας για παράδειγμα- και –ίσως- το πιο εμπορευματοποιημένο προϊόν του πλανήτη. Σε όποια πόλη του κόσμου και να βρεθείτε θα υπάρχει σίγουρα μια πιτσαρία.Πολλοί είναι εκείνοι που αποκτούν εμμονή με την αναζήτηση της ιδανικής pizza, τόσο σε επίπεδο ζύμης, όσο και στα υπόλοιπα υλικά. Πολλοί είναι δε, εκείνοι που τρέφονται αποκλειστικά με pizza, κυρίως στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η αλήθεια όμως, είναι ότι η pizza είναι ένα μονάχα πιάτο από την πληθώρα των πιάτων που προσφέρουν όλες οι κουζίνες του κόσμου.Το καλύτερο, όμως, είναι πως το συγκεκριμένο φαγητό αποτελεί κι ένα απόλυτα ισορροπημένο πιάτο, καθώς έχει μία πολύ καλή αναλογία σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Στο PizzaCcono & FruttyCcono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία.Η μοναδική πίτσα σε χωνάκι με φρέσκια ζύμη και φρέσκα υλικά ψήνεται πλέον μπροστά στα... μάτια σας.Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας,λαχανικά, διάφορα αλλαντικά της αρεσκείας σας και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις.Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών.Ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας.Η πίτσα έχει νέο όνομα και νέο σχήμα, είναι σε κώνο και λέγεται Pizza C Cono !!! ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ ??? ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!!
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013
ΠΙΤΣΑ ΚΩΝΟΣ - ΠΙΤΣΑ ΧΩΝΑΚΙ - PIZZACCONO : THE UNIQUE ''FRESH'' PIZZA IN A CONE !!!
Όποιες και να είναι οι ρίζες όμως της pizza, πρόκειται για ένα παγκόσμιο αγαθό –όπως το νερό και ο αέρας για παράδειγμα- και –ίσως- το πιο εμπορευματοποιημένο προϊόν του πλανήτη. Σε όποια πόλη του κόσμου και να βρεθείτε θα υπάρχει σίγουρα μια πιτσαρία.Πολλοί είναι εκείνοι που αποκτούν εμμονή με την αναζήτηση της ιδανικής pizza, τόσο σε επίπεδο ζύμης, όσο και στα υπόλοιπα υλικά. Πολλοί είναι δε, εκείνοι που τρέφονται αποκλειστικά με pizza, κυρίως στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η αλήθεια όμως, είναι ότι η pizza είναι ένα μονάχα πιάτο από την πληθώρα των πιάτων που προσφέρουν όλες οι κουζίνες του κόσμου.Το καλύτερο, όμως, είναι πως το συγκεκριμένο φαγητό αποτελεί κι ένα απόλυτα ισορροπημένο πιάτο, καθώς έχει μία πολύ καλή αναλογία σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Στο PizzaCcono & FruttyCcono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία.Η μοναδική πίτσα σε χωνάκι με φρέσκια ζύμη και φρέσκα υλικά ψήνεται πλέον μπροστά στα... μάτια σας.Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας,λαχανικά, διάφορα αλλαντικά της αρεσκείας σας και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις.Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών.Ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας.Η πίτσα έχει νέο όνομα και νέο σχήμα, είναι σε κώνο και λέγεται Pizza C Cono !!! ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ ??? ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου