Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΗΝ...ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ !!!


Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ανακοίνωσε ο πρώην Υπουργός, εξοργισμένος επειδή η κυβέρνηση δεν προστάτεψε από τις διώξεις τον ίδιο και την οικογένειά του.
Χιονοστιβάδα πολιτικών εξελίξεων δρομολόγησε όπως φαίνεται, η σύλληψη της συζύγου και του αδελφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου, που οδήγησε τον ίδιο σε «ηχηρή» αποχώρηση από το κόμμα και σε δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού.
«Αφού δεν μπορεί να μας προστατέψει απέναντι στον νόμο ολόκληρο κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία, δεν υπάρχει λόγος να ανήκουμε σε αυτό», δήλωσε ο βουλευτής της Β’ Αθηνών, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Δεν παρέλειψε επίσης να στρέψει τα πυρά του, εναντίον όσων πρόδωσαν τον όρκο σιωπής και την αλληλεγγύη του πολιτικού κόσμου και άρχισαν να «τον πολεμάνε», εκμεταλλευόμενοι μια παράβαση του νόμου – ο οποίος «νόμος», όπως ισχυρίστηκε, τον πολεμάει επίσης. «Δεν γίναμε πολιτικοί για να είμαστε εντάξει στις φορολογικές υποχρεώσεις μας», κατέληξε.
Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο, το νέο κόμμα θα αντλήσει την πολιτική του δύναμη από τη μεγάλη δεξαμενή των υπερηλίκων στους Οίκους Ευγηρίας και προτίθεται να καλύψει πολιτικά, το κενό ανάμεσα στο νέο κόμμα του Στέφανου Τζουμάκα και του Χρήστου Ζώη, Τέλος, δεν λέει κατηγορηματικά «όχι» και στο ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση, αρκεί στην προγραμματική συμφωνία να του σβήσουν τα πρόστιμα.            ΠΗΓΗ     Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: