Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ....ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ !!!


65 άνθρωποι, εκ των οποίων τουλάχιστον 15 ήταν κάτω από την ηλικία των 18 ετών, σκοτώθηκαν από την έναρξη των ισραηλινών χερσαίων επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 307 οι νεκροί και τουλάχιστον 2.260 οι τραυματίες στις δύο εβδομάδες των συγκρούσεων, ενώ το 80% των θυμάτων είναι άμαχοι και ανάμεσά τους πολλά παιδιά


GazaUnderAttack: 307 οι νεκροί και τουλάχιστον 2.260 οι τραυματίες στις δύο εβδομάδες των συγκρούσεωνΟι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο τη στρατιωτική πίεση εντείνοντας τη χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας.
Τις τελευταίες ώρες έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των θυμάτων, με τις παλαιστινιακές πηγές να ανεβάζουν τους νεκρούς σε 307 στις περίπου δύο εβδομάδες των συγκρούσεων.
Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι 65 άνθρωποι, εκ των οποίων τουλάχιστον 15 ήταν κάτω από την ηλικία των 18 ετών, σκοτώθηκαν από την έναρξη των ισραηλινών χερσαίων επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας τις βραδινές ώρες της Πέμπτης. Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο εδρεύει στη Γάζα, το 80% των θυμάτων είναι άμαχοι και ανάμεσά τους πολλά παιδιά και γυναίκες.
Τουλάχιστον 2.260 Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί από την έναρξη των συγκρούσεων στις 8 Ιουλίου.
ΠΗΓΗ      left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: