Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ....ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

Σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει το κύμα αμφισβήτησης μέσα στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασε μία εικόνα της κατάστασης της χώρας που απλά… δεν υπάρχει!
Την ώρα που η τρόικα επέστρεψε με άγριες διαθέσεις και ζητά νέο ασφαλιστικό, απολύσεις, κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας και έβαλε φρένο στα όποια σχέδια για φοροελαφρύνσεις ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτοπής του ΠΑΣΟΚ ότι «Έχουμε αλλάξει φάση, βγαίνουμε από την κρίση και το μνημόνιο, αλλάζει η σχέση μας με την τρόικα, πιάνουν τόπο οι θυσίες».
«Αφού οι πολίτες αναγκάστηκαν σε τραγικές θυσίες για να αποφύγουμε το τρισχειρότερο, την ασύντακτη χρεοκοπία, την εξαέρωση καταθέσεων και περιουσιών, να αποφύγουμε να γίνει η Ελλάδα χώρα της λατινοαμαερικάνικης εμπειρίας, η χώρα συνεχίζει σταθερά και αποτελεσματικά την πορεία προς την οριστική και ασφαλή έξοδο από την κρίση» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος λίγες ώρες μετά την άρνηση των αγορών να στηρίζουν την δεύτερη έξοδο στις αγορές επειδή όλο το κλίμα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι τουλάχιστον ασταθές.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιμένοντας σε ένα κλίμα εικονικής πραγματικότητας που δεν στηρίζεται σε κανένα υπαρκτό σημάδι είπε «το μεγάλο θέμα που έχουμε μπροστά μας, είναι ότι τώρα πρέπει να αλλάξει ριζικά η σχέση μας με την τρόικα».
Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά δήλωσε:«όχι δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, όχι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, όχι δεν θα υπάρξει ξανά τρόικα».
Όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα αφού τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε(!) δήλωσε:
«Το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, η δημοκρατική παράταξη άντεξε και ο διάλογος για την κεντροαριστερά, την ανασυγκρότηση της παράταξης άνοιξε» επισημαίνοντας ωστόσο στο κομματικό ακροατήριο της Κεντρικής Επιτροπής όπου πολλά μέλη του αμφισβητούν τον ίδιο και τις επιλογές του που ότι το εκλογικό ποσοστό ούτε επαρκές ούτε ικανοποιητικό είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: