Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

OAEΔ : ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση υπαγωγής από τις 21-7-2014 και ώρα 10:00 π.μ.
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει τη συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα προώθησης στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, 2.000 ανέργων νέων ηλικίας έως 35 ετών, με το διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία»(αρ. 32180/466/09- 12-2013 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3194/Β’/16-12-2013) και αρ. 9/2013 Δημόσια Πρόσκληση του προγράμματος).
Επίσης ο ΟΑΕΔ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις 21 Ιουλίου 2014 έως και 21 Αυγούστου 2014 στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στο πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων για 900 θέσεις.
Λεπτομέρειες και όροι υλοποίησης της συνέχισης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται στη σχετική Συμπληρωματική Δημόσια Πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στην με αρ. 32180/466/09-12-2013 ΚΥΑ (ΦΕΚ 3194/Β’/16-12-2013) και τη με αρ. 9/2013 Δημόσια Πρόσκληση του προγράμματος.
Στην ελληνική αγορά ο ευρύτερος κλάδος της εστίασης που περιλαμβάνει και τις αλυσίδες delivery και take away κατέχει και το μεγαλύτερο μερίδιο στο χώρο του φαγητού.«Ο κλάδος της εστίασης γενικότερα είναι αυτός που προσφέρει πάντα τα περισσότερα στο καταναλωτή. Προσφέρει ευκολία, ποικιλία, ταχύτητα και πάνω από όλα είναι το «απολαυστικό διάλλειμα» της καθημερινότητάς του. Ο τομέας της εστίασης και ειδικά η αγορά των fast food, takeaway και delivery διακρίνεται από έντονη κινητικότητα, γεγονός που μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί,καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας «καλούν» τους καταναλωτές να τρώνε ολοένα και
περισσότερο εκτός της οικίας τους.
Tις σύγχρονες απαιτήσεις του street food έρχεται να ικανοποιήσει το νέο concept PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO. Η PIZZA C CONO είναι η πρώτη πίτσα σε χωνάκι στην Ελλάδα ενώ το FRUTTY C CONO συνδυάζει τη δροσερή crème pâtissière με τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων και των συνοδευτικών toppings. Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών. Ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις. ''PIZZA C CONO'' !!! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας καταστήματος με τη μέθοδο shop in shop. www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: