Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ....ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!! [ video ]

Παρά τους… κυβερνητικούς λεονταρισμούς για μονομερείς ενέργειες στο θέμα των φοροελαφρύνσεων, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να λάβει την έγκριση των δανειστών προκειμένου να αποφύγει τα παρατράγουδα σε μια περίοδο που «παίζονται» πολλά. Διαδοχικές συσκέψεις προετοιμασίας σήμερα στο ΥΠΟΙΚ. Η πρώτη φάση των συζητήσεων ξεκινάει αύριο (Τρίτη) με τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, με τους επικεφαλής των δανειστών. Το οικονομικό επιτελείο αναμένεται να παρουσιάσει τα βασικά μεγέθη του προσχεδίου του νέου προϋπολογισμού, το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο αυτό, αναπόφευκτα θα τεθεί και το μείζον θέμα των φοροελαφρύνσεων, λόγω του δημοσιονομικού κόστους που συνεπάγεται για τον νέο προϋπολογισμό.
Η προετοιμασία της αυριανής συνάντησης απασχολεί τις συναντήσεις που έχει διαδοχικά από το πρωί της Δευτέρας ο κ. Χαρδούβελης με τους υπουργούς: Ανάπτυξης, Ν. Δένδια, Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη, Περιβάλλοντος, Γ. Μανιάτη και Υγείας Μ. Βορίδη. Προηγήθηκε χθες το βράδυ η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.
Τα μηνύματα που έχει φροντίσει να στείλει η τρόικα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων προοιωνίζονται δύσκολες και επίπονες συζητήσεις, καθώς οι δανειστές εμμένουν στη συνέχιση της πολιτικής της εξαθλίωσης, καθώς και σε ζητήματα όπως το ασφαλιστικό, οι ομαδικές απολύσεις, η διατήρηση του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3% του ΑΕΠ το 2015, το δημοσιονομικό κενό 2 δισ. ευρώ και άλλες… 1.002 δράσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν.

efsyn.gr    Εκτός από τους ανθρώπους που τα παρακολουθούν, όλα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια της απατημένης θηλυκιάς ( ΛΑΟΥ ) που μοιράζονται μαζί το κλουβί ( ΧΩΡΑ ).                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: