Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΙΣ....100 ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

Φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Η ρύθμιση των 100 δόσεων δεν θα περπατήσει με τίποτα. Στην κυβέρνηση πίστευαν ότι θα βγουν στους δρόμους οι οφειλέτες να πανηγυρίσουν, αλλά αυτοί που βγήκαν ήταν μόνον οπαδοί του Ολυμπιακού για τη Γιούβε και οπαδοί του ΠΑΟ για την ισοπαλία με την Αϊντχόφεν. Εκεί κατάντησε ο Παναθηναϊκός.

Ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι ότι δεν υπάρχει σάλιο, που έλεγε ο Λοβέρδος. Και πιο κωμικό είναι να έχεις πληρώσει τον Οκτώβριο για να ενταχθείς στη ρύθμιση. Να έχεις πληρώσει δηλαδή τον Οκτώβριο του 2014 για να πληρώσεις τον Οκτώβριο του 2004. Ε, ούτε στις καλύτερες κωμωδίες.

Αλλωστε έρχονται καινούργιοι φόροι – η έκτακτη εισφορά. Τι να φτάσουν 100 δόσεις, όταν δεν έχεις δώσει τη μία;

Να πάνε 1.000 οι δόσεις, τίποτα δεν αλλάζει; Πώς θα βρεθεί η ρημάδα η δόση Οκτωβρίου 2014; Και να πάει να γ@@@@@ί του 2004.

Αρα η λύση είναι αυτή του τίτλου. Ρύθμιση σε 100 χρόνια. Ε, κάτι θα έχει αλλάξει μέχρι τότε. Μπορεί να 'χουμε φύγει και από το ΔΝΤ. Και το πιο απίθανο ακόμη: δεν θα υπάρχει ίσως έκτακτη εισφορά.

Αμα θέλουμε άμεση λύση, υπάρχει το Τζόκερ. Μοιράζει 9 εκατομμύρια ευρώ αύριο. Να τα κατάσχει η κυβέρνηση και να τα μοιράσει. Ενα ευρώ κάθε Ελληνας. Θα το χρειαστεί πολύ αυτό το ευρώ για να πληρώσει τις 100 δόσεις.                                
Πολύ ευχάριστα νέα είχαμε χθες το βράδυ. Μετά από πολύ καιρό δεν μας άφησε να κοιμηθούμε ο ήχος του καυστήρα του καλοριφέρ.

Δεν συνέβη σε όλα τα σπίτια βέβαια, αλλά υπήρξε σε μερικά. Εγινε όπενινγκ στο καλοριφέρ.

Ο ήχος αυτός του καλοριφέρ ήταν μισητός παλιά, τις εποχές της αφθονίας. Μας ξαγρυπνούσε. Δεν μας άφηνε να κλείσουμε μάτι. Καταλάβαμε την έλλειψή του όταν δεν μπορούσαμε να το ανάβουμε.

Το όπενινγκ στο καλοριφέρ έγινε με κάθε επισημότητα. Βοήθησε και η ΕΜΥ που πρόβλεψε την πτώση της θερμοκρασίας και στάλθηκαν οι προσκλήσεις.
 
Οι προσκεκλημένοι πήγαιναν με το ίδιο δωράκι. Ενα μπιτόνι πετρέλαιο. Οι οικοδεσπότες έβγαιναν στο μπαλκόνι και φώναζαν: «Βρήκα πετρέλαιοοοο». Οικόπεδο Σωκράτους 12.

Προσωπικά έβαλα πετρέλαιο κίνησης γιατί κινούμουν πάνω-κάτω στο δωμάτιο για να ζεσταθώ.

Ευτυχώς μου έκανε πρόσκληση στο δικό του όπενινγκ στο καλοριφέρ ο συνάνεργος Αργύρης Ντινόπουλος.

Για το όπενινγκ στα καλοριφέρ θα κάνει διάγγελμα απόψε ο Σαμαράς.                    ΠΗΓΗ     ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: