Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ !!!

Τις πιθανές ευκαιρίες που ενδεχομένως προκύπτουν από την κρίση θέλουν να αξιοποιήσουν πολλοί Έλληνες, όπως προκύπτει από έρευνα που αποκαλύπτει ότι το 23,5% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΚΑΠΑ Research που έγινε για το «Βήμα», οι περισσότεροι από αυτούς τους εν δυνάμει επιχειρηματίες είναι νέοι έως 45 ετών, με υψηλό επίπεδο μόρφωσης- πτυχίο Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακό- που σήμερα εργάζονται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι, ή άνεργοι που στο παρελθόν απασχολούνταν στον ιδιωτικό τομέα.

Οι επίδοξοι επιχειρηματίες θεωρούν ότι τα κόμματα και τα συνδικάτα είναι οι πιο αναξιόπιστοι θεσμοί για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, σε αντίθεση με τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, τις οποίες θεωρούν παράγοντες που μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο.

Σε ό,τι αφορά τους τομείς στους οποίους σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν, εκείνοι του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής είναι στην κορυφή, με τις επικοινωνίες και τη μαζική
εστίαση να ακολουθούν. 


Σε ποιον τομέα θέλουν να δραστηριοποιηθούν οι επίδοξοι επιχειρηματίες

  • Τουρισμός - Πολιτισμός 17,1%
  • Αγροτικός τομέας, παραγωγή τροφίμων 13,2%
  • Επικοινωνίες, νέες τεχνολογίες 9,8%
  • Μαζική εστίαση και διασκέδαση 9,5%
  • Κατασκευές 7,3%
  • Χονδρικό- λιανικό εμπόριο 7%
  • Υγεία 6,4%
  • Εκπαίδευση 3,9%
  • Βιομηχανική παραγωγή- μεταποίηση 3,6%
  • Ενέργεια, ανανεώσιμες πηγές 3,6%
  • Χρηματοπιστωτικός τομέας 3,1%
  • Επιστημονική έρευνα 1,7%
  • Αγορά ακινήτων 1,4%
  • Ναυτιλία 0,8%
  • Μεταφορές 0,6%
  • Αλλο 6,7%                                                                                     
    Tις σύγχρονες απαιτήσεις της μαζικής εστίασης και ειδικά του street food έρχεται να ικανοποιήσει το νέο concept PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO. Η PIZZA C CONO είναι η πρώτη πίτσα σε χωνάκι ενώ το FRUTTY C CONO συνδυάζει τη δροσιά με τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων και των συνοδευτικών toppings. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φα
    γητού μετά από το χάμπουργκερ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ....ΘΡΕΠΤΙΚΑ !!! Πίτσα κώνος παρασκευασμένος από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας αλλαντικά και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Η λατρεμένη επιλογή όλων που δεν είναι άλλη από την πίτσα σε.... χωνάκι, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά του street food και σας προκαλεί αλλά και σας προσκαλεί σε μια ευχάριστη αλλά και απίστευτα νόστιμη πίτσα σε....κώνο και όχι μόνο! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!!
    www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: