Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ Ο ''ΣΤΑΜΑΤΗΣ & Ο ''ΓΡΗΓΟΡΗΣ'' !!!

Με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο υπουργείο Υποδομών εξετάζουν την πιθανότητα εγκατάστασης αντίστροφης μέτρησης στα φανάρια των πεζών αλλά και το σενάριο επέκτασης της χρήσης συστημάτων LED και στους φωτεινούς σηματοδότες της χώρας.Η μορφή του Αντώνη Σαμαρά που αντικατέστησε τον «Γρηγόρη» και η μορφή του Αλέξη Τσίπρα που αντικατέστησε τον «Σταμάτη», έγιναν αιτία να διασταυρώσουν για άλλοι μια φορά τα ξίφη τους κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Για «μαύρη υποσυνείδητη προπαγάνδα» εκ μέρους της κυβέρνησης κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακαίνιση των φαναριών για τους πεζούς σε όλη τη χώρα.
Η αντικατάσταση των παραδοσιακών συμβόλων του Σταμάτη και του Γρηγόρη στα φανάρια των πεζών, ήταν απόφαση του υπουργείου υποδομώνκαι γίνεται στα πλαίσια πανευρωπαϊκού προγράμματος για την οδική ασφάλεια.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ η κα Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για «πανικό του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος έχει τη μύγα και μυγιάζεται, αφού το κόκκινο είναι συνδεδεμένο με τη στασιμότητα που θα φέρει στη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ».
Απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο, έδωσε εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος υποσχέθηκε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, ο κ. Σαμαράς θα πάρει τη θέση του Σταμάτη και ο Αλέξης Τσίπρας τη θέση του Γρηγόρη.         ΠΗΓΗ     moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: