Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ....ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά, και τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά και τις Σποράδες, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.
Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Ασθενείς βροχές μικρής διαρκείας θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Για αύριο Δευτέρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, και η θερμοκρασία σε άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: