Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

PORTO RIO : ΧΡΕΟΣ 350.000 Ε ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!

Την ίδια στιγμή που δεκάδες νοικοκυριά μένουν χωρίς νερό εξαιτίας των ληξιπρόθεσμων χρεών τους, ευνοϊκές ρυθμίσεις φαίνεται να ισχύουν για την ξενοδοχειακή μονάδα του Porto Rio, που λειτουργεί εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων και φέρεται να χρωστά 350 χιλιάδες ευρώ στο δήμο για την υδροδότηση του.
Η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, έχει καταναλώσει νερό αξίας 350 χιλιάδων ευρώ χωρίς να εξοφλήσει τα χρέη της και παράλληλα χωρίς να γίνει διακοπή της παροχής ύδρευσης προς σε αυτή, αναφέρει ρεπορτάζ του PatrasTimes.gr. Το ποσό της οφειλής «σβήστηκε» και από τα έγγραφα που αφορούσαν σε μεγαλοοφειλέτες της ΔΕΥΑΠ, σύμφωνα με το προαναφερθέν ρεπορτάζ, που αναφέρει επίσης μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης από τη Νέα Δημοτική Αρχή, έγινε διακοπή στην παροχή του νερού, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα εξακολουθεί να υδροδοτείται μέσω άλλων «καναλιών».
Η επιχείρηση φέρεται επίσης να οφείλει προς τον Δήμο της Πάτρας και πολλές χιλιάδες ευρώ από τέλη και εισφορές που έπρεπε να έχει καταβάλει αλλά δεν έχει δώσει και γι’ αυτές της τις υποχρεώσεις χρήματα ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: