Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΙΚΙΛΙΑ 20ΩΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ !!! [ video ]

Είκοσι ολόκληρες ώρες αυτονομία σε νερό, θα έχει στο εξής, κάθε άντρας των ΜΑΤ, ώστε να μην αναγκαστεί να ζητήσει ξανά από περίπτερο, διακινδυνεύοντας έτσι τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και της διμοιρίας του, σε περίπτωση άρνησης.

Τη διαβεβαίωσή του προς την κοινή γνώμη, ότι δεν θα επαναληφθούν στο εξής τέτοια θλιβερά γεγονότα, σαν αυτό που καταγράφτηκε στο video με τους άντρες των MAT παίρνουν με τη βία νερά από περίπτερο, έδωσε χθες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Αναφερόμενος στο γεγονός, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι οι άνδρες των ΜΑΤ διέπραξαν σοβαρό ολίσθημα, ζητώντας νερό από ένα τυχαίο περίπτερο. Διότι, ως εκπρόσωποι του Κράτους, αναδεικνύουν σε Κρατικό Προμηθευτή Νερού κάποιον τυχαίο, που δεν έχει περάσει από τις απαραίτητες «διαδικασίες».
Επίσης, ο υπουργός διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ακριβώς μπορεί ένας, κακοπληρωμένος (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους), άνδρας των ΜΑΤ να αφήνει ολόκληρο 20ευρο για 20 μικρά μπουκάλια νερό, τα οποία κοστίζουν το πολύ 10 ευρώ (0.50/μπουκάλι).      Moufanet                
                                                                            Εκπρόσωπος αστυνομικών: Ο περιπτεράς έπρεπε να συλληφθεί.                                          Την άποψη ότι οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο στο περίπτερο στα Εξάρχεια είχαν πληρώσει τα νερά και ότι περιπτεράς έπρεπε να συλληφθεί εξέφρασε ο Στ. Μπαλάσκας αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστ. Υπαλ. Αθήνας.                                                                   
«Η Ένωση Αστυνομικών έλαβε γνώση για αυτό το βίντεο χθες το βράδυ, «αλλά τα πράγματα δεν είναι σαφέστατα όπως θέλουν να τα παρουσιάσουν μερικοί. Είναι σίγουρο ότι έγινα λάθη και από τους αστυνομικούς και από τον περιπτερά. Η ενημέρωση που έχω εγώ είναι ότι η διμοιρία έτσι όπως ήταν κατάκοποι προσέγγισαν το περίπτερο να αγοράσουν νερά, έβγαλαν χρήματα και τα έδωσαν στον περιπτερά και από εκεί αρχίζουν τα λάθη. Ο περιπτεράς αρνήθηκε τα χρήματα και τους λέει δεν σας πουλάω» είπε ο Στ. Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.
Ο περιπτεράς έπρεπε να συλληφθεί γιατί προχώρησε σε μία παράνομη πράξη υποστήριξε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.   Καλή νύχτα μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: