Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!

Ξεχωριστές συναντήσεις των δύο πολιτικών ηγετών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άλλαξε η σειρά των συναντήσεων προκειμένου να έχει ο πρωθυπουργός τον «τελευταίο λόγο» στη θεσμική αντιπαράθεση κορυφής. Στην ατζέντα, οι συζητήσεις με την τρόικα, το δημόσιο χρέος και τα εθνικά θέματα.
Στο Προεδρικό Μέγαρο μεταφέρεται το ενδιαφέρον γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, αφού τον Κάρολο Παπούλια θα επισκεφθούν σήμερα (Δευτέρα), διαδοχικά, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 14:45, ενώ ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα στις 17:30, μετά την ορκωμοσία των Νίκου Δένδια και Κωνσταντίνου Σκρέκα.
Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο όταν έγινε γνωστό ότι επόμενος στη σειρά ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Μαξίμου επικράτησε εκνευρισμός, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ώρα συνάντησης. Σκοπός ήταν ο πρωθυπουργός να «έχει τον τελευταίο λόγο» στη θεσμική αντιπαράθεση κορυφής.Υπενθυμίζεται ότι αύριο (Τρίτη) και ο Φώτης Κουβέλης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα προτείνει τη σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, για να διαμορφωθεί εθνική συνεννόηση στο ζήτημα της διευθέτησης του χρέους.                                                                   ΠΗΓΗ     efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: