Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΣ....ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!

♦ Εννοείται ότι την απόφαση για «πρόωρες προεδρικές» και τον Δήμα την πήρε η τρόικα και καμία κυβέρνηση. Το κάρφωσε ο Σόιμπλε: «Ακούσαμε την ανακοίνωση Σαμαρά, χωρίς αυτή να δημιουργήσει έκπληξη σε όλους μας, καθώς υπάρχουν μυστικά που κάνουμε ότι δεν τα ξέρουμε». Ουάου, που θα 'λεγε κι ο βραβευμένος Ρουβάς.
♦ Μόνο 12,5% έριξαν το Χρηματιστήριο. Τις αρκούδες και τους κροκόδειλους θα τις ρίξουν οσονούπω. Ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 ντοκιμαντέρ που πρέπει να το παρακολουθήσουν μόνο βουλευτές, για να καταλάβουν τι θα συμβεί αν δεν δώσουν τις 180 ψήφους. Ψήφος δηλαδή στην κιβωτό που θα είναι στημένη στη Βουλή ή κιβωτός του Νώε.

♦ Ο Βενιζέλος δεν συμφώνησε με την τρόικα για τον Δήμα. Το αντίθετο. Αλλά τα εν Δήμα μη εν δήμω. Θα τον κάρφωνε πάλι ο Σόιμπλε, όπως ότι ο Μπένι ακύρωσε το δημοψήφισμα του Γιώργου και αναμένεται φόνος.
♦ Τι τραβάνε Δήμας και Ρουβάς. Ουάου! Για τον υποψήφιο Πρόεδρο αναρωτιούνται πού τον βρήκανε... Λένε ότι είναι αθέατος, άχρωμος και απαρατήρητος γενικά. Πρέπει να τον κοιτάξεις δύο φορές για να τον δεις μία.
♦ Ο Ρουβάς πάλι απορούν πώς πήρε το Βραβείο Αρχαίου Δράματος «Κάρολος Κουν». Εγώ πάντως συμφωνώ με τη βράβευση. Ο Σάκης απέδωσε καλύτερα από όλους τους ηθοποιούς το δραματικότατο «Ουάου» που είχε γράψει ο Ευριπίδης.
♦ Αλλωστε ο Σάκης εδώ και χρόνια είχε ερμηνεύσει τους σπαρακτικούς στίχους του Ν. Καρβέλα: «Θέλω να με έχεις και γκόμενο / και γιο / σύμπλεγμα οιδιπόδειο».
♦ Δήμας, αλλά καμία σχέση με τον Πύρρο. Τα πρώτα λόγια που είπε ο Δήμας για να ευχαριστήσει τον Σαμαρά ήταν: «Κάτσε κάτω από την κουμπάρα, τη Μέρκελ».
♦ Τα ψηφοδέλτια δεν θα είναι αυτή τη φορά λευκά ή έγχρωμα. Θα έχουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι ή τις 50 αποχρώσεις του ευρώ.
♦ Αποφάσισε η τρόικα τελικά, είπαμε. Η σκέψη του Σαμαρά για τη θέση δεν ήταν Δήμας, αλλά Δήμιος.
♦ Αν βγει Πρόεδρος, η κυβέρνηση, όπως ακούμε, «θα πάρει ανάσα». Σίγουρα. Και ο λαός θα βογκήξει......

 Ο,τι και να λέμε, ό,τι και να γράφουμε, ο Σταύρος Δήμας θα είναι ο νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας. Ουάουουου!                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: