Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΗ Η....ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ. ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ. ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΛΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ !!!

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Ανάβυσσο της Αττικής, δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, στην οποία και έμενε τους τελευταίους δύο μήνες με το πρόσχημα ότι θα αναλάβει την αγιογράφηση της καθ'ότι ο ίδιος είναι και αγιογράφος εκτός από τρομοκράτης .
Η εκκλησία βρισκόταν μεταξύ των οδών Μερκούρη, Ασκληπιού και Φιλίππου, στην περιοχή "μαύρες καλαμιές".  Από τις έρευνες της αστυνομίας στο κρησφύγετο του Ξηρού, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής 7 καλάσνικοφ, μία αντιαρματική ρουκέτα RPG και ένα βαρέλι με μία άγνωστη ουσία που δεν αποκλείεται να είναι ουίσκι μπόμπα. ksiroswellaΑκόμα βρέθηκαν πέντε πακέτα χρωμοσαμπουάν, τρία πακέτα EXTENSIONS, επτά πακέτα τρέσες από φυσική τρίχα και φυλάδια με τον τίτλο ''Η νέα επαναστατική μέθοδος τοποθέτησης hair extension''
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, είχε βάψει τα μαλλιά του ξανθά και είχε μούσι,τον συνέλαβε δε η Αστυνομία μόδας που πρόσφατα δημιούργησε ο υπουργός δημόσιας αταξίας Βασίλης Κικίλιας.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, κατά τη σύλληψή του δεν οδηγούσε ποδήλατο απλώς γύριζε στο κρησφύγετο του απο το super market της γειτονιάς του, ενώ πάνω του δεν έφερε πιστόλι με σφαίρες στη γεμιστήρα και μία σφαίρα στη θαλάμη, αλλά διάφορα τρόφημα, γιαουρτάκια με 0 λιπαρά, ένα κουτί ''kinder έκπληξη'', είδη υγιεινής, και τσιμπιδάκια μαλλιών και φρυδιών. Λέγεται δε ότι τον “έδωσε» η κομμώτρια γιατί δεν πλήρωσε την βαφή.Δεν προέβαλε αντίσταση. Προτίμησε την φυλακή απο το να τον κυβερνάει ο ΓΑΠ.
Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος τον είχε απαγάγει και τον «παρέδωσε» στην αστυνομία δυο ώρες πριν ιδρυθεί το κόμμα ΓΑΠ δεν επιβεβαιώνονται. Οι αστυνομικοί, που τον παρακολουθούσαν τους οκτώ τελευταίους μήνες, του έστησαν ενέδρα και τον συνέλαβαν την ώρα που έμπαινε στο σπίτι ενώ το σύνθημα τους για την επέμβαση ήταν.....''Με κρεμεζί πουκάμισο παιδί απ'την Ανάβυσσο''

Δεν υπάρχουν σχόλια: