Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται στη Συγγρού η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο για την Α' Πειραιά θα συμπεριληφθεί και η γνωστή  και μη εξαιρεταία Ελένη Λουκά.
Ενας σύγχρονος προφήτης που κηρύττει το λόγο του Θεού όχι στις αγορές αλλά στην τηλεόραση, η Ελένη Λουκά αποτελεί έναν από τους γραφικότερους τύπους της ελληνικής τηλεοπτικής «κοινωνίας», γεννημένη στο Ηράκλειο, όπου και μεγάλωσε. Η ίδια υποστηρίζει ότι την νεολαία έχει κυριέψει ο Σατανάς, προσπαθεί να μας πείσει να κάνουμε πόλεμο με τους Αμερικάνους, τον οποίο «θα κερδίσουμε αφού θα πολεμήσουν οι άγγελοι», φωνάζει ότι ο πρόσφατος σεισμός της Αθήνας είναι η οργή του Θεού «που δε βοηθάμε τα αδέρφια μας τους Σέρβους και αγανακτεί που μόνο αυτή πολεμά απέναντι στη φούστα του Ρουβά και το «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανουσάκη.ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ - Eleni Louka Τίποτα! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Κανείς δεν την πιστεύει, κανείς δεν την ακολουθεί. Τι να πεις; Ουδείς προφήτης στον τόπο του! Τώρα όμως με τη συμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. πιστεύει ότι όλα θα αλάξουν πρός το καλύτερο μιάς και ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο πιστεύει στο Θεό, αλλά μιλάει με το Θεό. Στην τηλεόραση αποκαλύπτει η ίδια, πήγα το Μάιο του 1995, και βγήκα για πρώτη φορά σε μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου που έκανε τότε η Σεμίνα Διγενή, η οποία, παρότι στην αρχή είδε το ζήλο μου και με δέχτηκε, όταν της ζήτησα να πάω ξανά με πέταξε έξω και δε με δέχτηκε ξανά. Αργότερα, άρχισα την ιεραποστολή μου και στο «Ερωτοδικείο» της Μιχαλονάκου - που στην αρχή ήταν μια σοβαρή εκπομπή, άσχετα αν στη συνέχεια κατέληξε έτσι όπως κατέληξε - και μετά ήρθαν κι όλα τα υπόλοιπα.Ό,τι δεν κατάφερα να κάνω κάποια χρόνια πριν, θα προσπαθήσω να επιτύχω τώρα, λέει η Ελένη Λουκά. Έτσι λοιπόν ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της, ξεχνά το παρελθόν και κάνει την αρχή με την πολιτική  κάτι που είχε ανακοινώσει και κατά το παρελθόν.
Σε συνομιλία που είχε με το ''Patrinaki'' η κυρία Λουκά δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να κάνει τη δική της αντίσταση στη γερμανοκρατούμενη Ελλάδα μέσα από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά και με την βοήθεια του λαού και του Θεού.
Με 35 συλλήψεις στο ενεργητικό της, η κυρία Λουκά δηλώνει απογοητευμένη από την Ελλάδα και λέει χαρακτηριστικά: «Όποιος μένει πλέον στην Ελλάδα είναι Ήρωας». «Προσωπικά θέλω να μεταφέρω τον αγώνα μου στη βουλή, στο πλευρό της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά για να ελευθερώσω την Ελλάδα γιατί εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε

». ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: