Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

''ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'' ΚΑΙ Ο....ΠΟΔΟΝΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!! [ video ]

Το Ποτάμι θα κρατήσει το «καράβι στο κέντρο» και την Ελλάδα στην Ευρώπη εφόσον είναι τρίτο κόμμα αναφέρει ο  Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζοντας παράλληλα πως όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πρωτο κόμμα και με διαφορά από την ΝΔ.
Για όσους δε θυμούνται, το Ποτάμι ιδρύθηκε μια μέρα μετά τη διάλυση των 58 - όταν η περίφημη ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ναυάγησε οριστικά -, γεγονός που
εξέπληξε την Όλ
γα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη, αφού δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν σχετικά από το αφεντικό τους το οποίο έβαλε επικεφαλής στο κόμμα του Κώστα Σημίτη τον επί μια 8ετία πιστό υπάλληλό του. Το Ποτάμι δηλαδή μπήκε στη ζωή μας πριν από περίπου 11 μήνες, όταν ο Κώστας Σημίτης - μετά το φιάσκο των 58 - έψαχνε απεγνωσμένα έναν τρόπο να συνεχίσει να κυβερνάει την Ελλάδα, όπως κάνει τα τελευταία 18 χρόνια. Και τον βρήκε. Η επιλογή του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ψηφίζουν όποιον μαλάκα βλέπουν περισσότερο στην τηλεόραση. Επικοινωνιολόγος δεν είμαι αλλά το Ποτάμι έπαιξε σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι.
Επένδυσε πολλά στο διαδίκτυο και τα social media κι έχτισε την αρχηγική περσόνα του μέχρι πρότινος λιγομίλητου δημοσιογράφου πετραδάκι-πετραδάκι.
Ο Σταύρος με το σακίδιο, με τη βέσπα, με το μεγάλο ρολόι και με το χίπστερ γυαλί, ο Σταύρος στις αγελάδες, ο Σταύρος στις μπανάνες, ο Σταύρος με τρίκυκλο, με ψάθινο καπέλο, με γκλίτσα, με σαγιονάρα, ο Σταύρος να μαγειρεύει, ο Σταύρος να μαζεύει σκουπίδια. Μόνο τον Σταύρο να χέζει δεν μας έδειξαν.
Στην τηλεόραση το Ποτάμι δε χρειάστηκε να κάνει τίποτα, αφού οι πόρτες ήταν πάντα ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα για τον Σταύρο. Ο ενικός που χρησιμοποιούσαν μαζί του οι δημοσιογράφοι - δήθεν επειδή τον ήξεραν από παλιά, δεν τους έβγαινε ο πληθυντικός, δίπλα δίπλα κατουρούσαν άλλωστε κάποτε, φιλαράκια μωρέ -, δεν ήταν καθόλου αυθόρμητος. Ο Σταύρος έπρεπε πάση θυσία να γίνει φίλος με τον μέσο Έλληνα τηλεθεατή - κάτι χίπστερ χαζογκόμενες και σιτεμένες νοικοκυρές δηλαδή. Κι έγινε. Όχι στα κόμματα αλλά με όλα τα κόμματα. Και με Μνημόνιο και χωρίς Μνημόνιο. Και με ΝΔ και με ΣΥΡΙΖΑ. Σταύρος κερνάει, Σταύρος πίνει. Λίγο ακροδεξιά ρητορική, λίγο νεοφιλελέδικη, λίγο αριστερή, τουϊταρίσματα ψαγμένης μαλακίας, κουβέντα με τον αμπελοφιλόσοφο ταρίφα Στέλιο Ράμφο, κλεμμένα σποτ, κλεμμένες αφίσες, κλεμμένα όλα. Όλες οι παπαριές που μπορούσε να σκαρφιστεί το επικοινωνιακό επιτελείο του Ποταμιού επιστρατεύτηκαν για να φτιαχτεί ο Ποδονίφτης που θα ξέπλενε το σύστημα. Με τις εκλογές προ των πυλών, κανείς δε ξέρει ποιες ακριβώς είναι οι πολιτικές θέσεις του Ποταμιού αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης υπόσχεται να μας τις αποκαλύψει όταν τον αναδείξουμε σε τρίτη δύναμη.
Το Mega Channel πρέπει να μπει στην επόμενη κυβέρνηση ο κόσμος να χαλάσει. Με τη Χρυσή Αυγή εξοβελισμένη από όλα τα πάνελ - γιατί άραγε; - αυτό έμοιαζε αρχικά εύκολο. Αλλά τελικά δεν ήταν.
Το Ποτάμι δε θέλει την τρίτη διερευνητική εντολή. Θέλει να είναι η πρώτη επιλογή κυβερνητικής συνεργασίας.Ο Σταύρος Θεοδωράκης δε θέλει να σώσει τη χώρα, όπως είπε. Θέλει να σώσει τα συμφέροντα του Μπόμπολα και να είναι ο άνθρωπος του Σημίτη μέσα στην επόμενη κυβέρνηση.https://olympiada.files.wordpress.com/2015/01/wpid-20150122124021.jpg
Το Ποτάμι δε θέλει να τα αλλάξει όλα χωρίς να γκρεμίσει τη χώρα, όπως διαφημίζει. Θέλει να τα γαμήσει όλα χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Και σας καλεί να το ψηφίσετε. Μην το κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: