Επιδοτήσεις εως και 40.000 ευρώ και σε ποσοστό 100% της επένδυσης, θα λάβουν περίπου 1.250 άνεργοι του ΟΑΕΔ ώστε να ανοίξουν την δική τους
επιχείρηση και να βγουν απο τον ''γολγοθά'' της ανεργίας βάζοντας σε
τροχιά υλοποίησης την δική τους επιχειρηματική ιδέα.
Το νέο πρόγραμμα που θα παρέχει επιδοτήσεις σε ανέργους από
το ΕΣΠΑ ονομάζεται «Επιχειρηματική Ευκαιρία» και συγχρηματοδοτείται από
το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού
Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία
(ΕΠΑνΕΚ)». Η ημερομηνία έναρξης της υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να
ανακοινωθεί μετά τις εκλογές.Το νέο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και θα δίνει επιδοτήσεις σε ανέργους εγγεγραμμένους του ΟΑΕΔ, εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2 του ΕΠΑΝΕΚ: «Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις», και συγκεκριμένα, στον ειδικό στόχο: την αύξηση της υγιούς νεοφυούς επιχειρηματικότητας και αυτοαπασχόλησης» και την επενδυτική προτεραιότητα καθώς και την αυτοαπασχόληση, επιχειρηματικότητα και δημιουργία επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.
Στόχος του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ είναι η στήριξη για την ανάπτυξη υγιούς νεοφυούς, επιχειρηματικότητας που θα συνδέεται άμεσα με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα στοχεύει:
* Στη δημιουργία νέων, καινοτόμων και βιώσιμων επιχειρήσεων και
* Στην ενίσχυση της απασχόλησης με την πρόσληψη τουλάχιστον ενός ατόμου
Δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης είναι οι άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, μέχρι την ημερομηνία έναρξης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στη ΔΟΥ και οι οποίοι δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα ή ελευθέριο επάγγελμα από 1/1/2014 έως και την ημερομηνία προκήρυξης.
Tις σύγχρονες απαιτήσεις του street food έρχεται να ικανοποιήσει το νέο concept PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO.Η PIZZA C CONO είναι η πρώτη πίτσα σε χωνάκι ενώ το FRUTTY C CONO συνδυάζει τη δροσιά με τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων και των συνοδευτικών toppings.Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! www.pizzaccono.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου