Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ....ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ''EUROGROUP'' !!!

Την τακτική, σύμφωνα με την οποία, τα άλυτα προβλήματα απαιτούν αντισυμβατική αντιμετώπιση, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας τον Κώστα Ζουράρι στο Eurogroup, προκειμένου να πιέσει τους δανειστές να αποδεχθούν τις ελληνικές προτάσεις.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως φαίνεται, θα αποτελέσει το κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελληνικής πλευράς. Τον άσσο στο μανίκι, που θα κάνει τους συνομιλητές της χώρας να υποχωρήσουν και να δεχθούν ό,τι τους προτείνουμε, με αντάλλαγμα την ψυχική τους υγεία. «Θα δεχθούν τα πάντα προκειμένου ο Ζουράρις να σταματήσει να μιλάει», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Alemanos Office», ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Εξάλλου, η παρουσία του Κώστα Ζουράρι στο Eurogroup, πέρα από το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και την πιθανότητα να οδηγήσει στην απελπισία τους συνομιλητές, αναμένεται να δώσει στην Ελληνική πλευρά και τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί. Διότι είναι βέβαιο ότι θα πάρει πολύ χρόνο στους υπόλοιπους εταίρους μας, να βρουν κάποιον που να μπορεί να μεταφράσει τα Ζουραρικά σε Αγγλικά.
Ήδη πάντως, για το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί στην Πλατεία Συντάγματος – αλλά και σε άλλες Βυζαντινές πόλεις - συλλαλλητήριο για την στήριξη του Κώστα Ζουράρι.                            ΠΗΓΗ   Moufanet 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: