Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

PODEMOS....VENCE - ΡΕΜΟΣ !!!

Είναι το σύνθημα της εποχής: Venceremos - Podemos – Kataxreomenos. Υπάρχει και Vence-Ρέμος, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία.
Ευτυχώς στη λιτή ζωή ο Βαρουφάκης απαγόρευσε μόνο τα Καγέν και όχι τον Ρέμο.                
Τέρμα η τρόικα, επανέρχονται οι μνημονιακοί απολυμένοι, επανέρχεται ο κατώτατος μισθός στα 751, επανέρχονται όλα τα αναδρομικά στους ένστολους, επανέρχονται οι καθαρίστριες, επανέρχεται ο 13ος, σταματάει η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, τέρμα ο φράχτης, τέρμα οι φυλακές τύπου Γ, επανέρχονται οι αιώνιοι φοιτητές, επανέρχονται οι άδειες στον Ξηρό, ακυρώνεται η νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Σπάθα κ.λπ., κ.λπ.

Απογοήτευσε μόνο ο Βαρουφάκης που είπε ότι δεν θα επανέλθουν οι Πόρσε Καγιέν. Πόρσε να μη σ' τα χρωστάω!
                                                                                                                                                                                                                 
Ο Σουλτς είναι απογοητευμένος από τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛΛ. Το είπε διακριτικά στον Τσίπρα στη συνάντηση του Μαξίμου, μας το είπε και κατάμουτρα στη συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη για να το διαδώσουμε.
Προτιμούσε, είπε, το Ποτάμι για τη συγκυβέρνηση και τον Βασίλη Λεβέντη στην κυβέρνηση. Τους ΑΝ.ΕΛΛ. ούτε να τους ακούσει. Μην πω κι άλλη έκφραση.                                                 
Δεν κάλεσε ο Τσίπρας τον Σουλτς να κάνουν μαζί την κυβέρνηση, και μας τη λέει τώρα. Διώχνουμε δηλαδή τον Ράιχενμπαχ και τον Φούχτελ και μας ήρθε άλλος δερβέναγας.
Θα τρελαθούμε με τον Βαρουφάκη. Τον αποθέωσαν έξω από το υπ. Οικονομικών μαθητές Λυκείου! Εδωσε και 100 αυτόγραφα. Σίγουρα ο Παντελίδης θα τον ζηλεύει άγρια. Μην πω κι ο Τζορτζ Κλούνεϊ.                                                                                                                                            Επίσης, εκτός από Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλεγεί και αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοκρατίας.                                                                                                                                     
Προβλέπεται ότι ο Σαμαράς θα σπάσει τη σιωπή του πιο αργά και από τη σιωπή του Καραμανλή. Εχει καταλήξει στις εξής επιλογές για τη συνέχεια:
1. Ταβανοθεραπεία
2. Θα φύγει στην Αμερική και θα ανοίξει πάλι την πιτσαρία                                            Ο Ομπάμα τηλεφώνησε στον Τσίπρα και τον ενημέρωσε ότι ο Σαμαράς άνοιξε τελικά την πιτσαρία στην Αμερική και την ονόμασε «Podemos».                                                                       Τέλειωσε η λιτότητα. Τώρα «λιτός βίος» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Υπουργός Οικονομικών και ανοιχτοχέρης; Γράφει το «Γιάννης» με ένα «νι» γιατί κόβει από παντού.
  
                                            
                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: