Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΙΤΣΑ & ΘΕΡΜΙΔΕΣ - PIZZA & CALORIES !!!

Πιστεύετε ότι η πίτσα είναι μια απαγορευμένη απόλαυση; Σκεφτείτε ξανά! Αν και οι περισσότεροι θεωρούν την πίτσα ως μια παχυντική επιλογή, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα. Εάν την παραγγείλετε με το σωστό τρόπο, η πίτσα μπορεί να είναι ένα πολύ θρεπτικό, νόστιμο και με λίγες θερμίδες γεύμα.Δουλεύεις, σπουδάζεις ή απλά τρέχεις... Ό, τι και να είναι αυτό που κάνεις ένα είναι σίγουρο! Το μεσημέρι και το βράδυ σου δεν είναι η ώρα της ημέρας που μπορείς να καθήσεις να φας σαν άνθρωπος. Κάνεις ένα τρόπο ζωής όπου ο ποιοτικός χρόνος στο σπίτι την ώρα του φαγητού ή το σταθερό πρόγραμμα απουσιάζουν. "Η παράλειψη γευμάτων και οι πολλές ώρες αφαγίας οδηγούν σε έντονη πείνα και αναπόφευκτα η μέρα κλείνει με ένα μεγάλο γεύμα από κάποιο ταχυφαγείο, γεύμα φτωχής θρεπτικής αξίας, αλλά πολύ πυκνό σε θερμίδες. Είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος.." Όχι…πιά !!! ''Pizza C Cono'' Μια πίτσα που ταιριάζει στη....διαιτά σου !!! Οι προσεκτικές επιλογές στα υλικά και στη ζύμη της Pizza C Cono δε θα σε φορτώσουν με θερμίδες, αλλά θα προστατέψουν τη σιλουέτα και την υγεία σου. Η πίτσα θεωρείται παρεξηγημένη τροφή και μπορεί να είναι υγιεινή αν τη διαλέξεις προσεκτικά. Είναι αυτονόητο ότι, όταν παραγγέλνεις πίτσα με πολλά υλικά θα έχουν και περισσότερες θερμίδες. Ωστόσο, τα υλικά που επιλέγεις είναι αυτά που τη μετατρέπουν σε υγιεινό γεύμα.
Κάνε λοιπόν τις σωστές επιλογές: Λεπτή και τραγανή ζύμη. Οι περισσότερες θερμίδες προέρχονται από τη ζύμη. Η Pizza C Cono φτιάχνεται με λεπτή ζύμη – έτσι θα γλιτώσεις 80 θερμίδες ανά κομμάτι. Απόφυγε τις πίτσες με αφράτη η οποία έχει 300 θερμίδες ανά κομμάτι ενώ απαιτεί επιπλέον λίπος στη ζύμη, ώστε να επιτευχθεί γρήγορο ψήσιμο χωρίς να καεί. Να θυμάσαι πως όσο πιο αργά ψήνεται μια ζύμη τόσο καλύτερα οφέλη έχει για την υγεία σου.''Pizza C Cono'' .Ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας.
Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις.Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, ή δημιουργώντας μία δική σας γεύση από τα πλούσια υλικά που διαθέτουμε. Όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών. Η πίτσα έχει νέο όνομα και νέο σχήμα, είναι σε κώνο και λέγεται Pizza C Cono !!!                                                    
Πίνακας  θερμίδων 
Σε αυτό τον πίνακα θα βρείτε τους πιο συνηθισμένους συνδυασμούς υλικών για Pizza C Cono και τις θερμίδες τους. Oι θερμίδες που αναφέρονται αφορούν ένα κομμάτι κανονικής ( flat ) πίτσας και ένα κομμάτι Pizza C Cono. Classic :  Ντομάτα – μοτσαρέλα – ζαμπόν – μπέικον – μανιτάρια               Aφράτη ζύμη: 340 θερμίδες και 18 γρ. λίπος
Λεπτή και τραγανή ζύμη [
pizza c cono ]
: 280 θερμίδες και 14 γρ. λίπος 
Mediterannean :    Ντομάτα – μοτσαρέλα – φέτα – κρεμμύδι – ελιές - πιπεριά Aφράτη ζύμη: 250 θερμίδες και 12 γρ. λίπος
Λεπτή και τραγανή ζύμη [ pizza c cono ]: 160 θερμίδες και 7 γρ. λίπος                                         Maestro : Ντομάτα – μοτσαρέλα – ελιές – σαλάμι                                      Aφράτη ζύμη: 270 θερμίδες και 12 γρ. λίπος
Λεπτή και τραγανή ζύμη [ pizza c cono ]: 190 θερμίδες και 7 γρ. λίπος                                                                Haway : Ντομάτα – μοτσαρέλα – ανανάς – ζαμπόν – καλαμπόκι                                                                                                         Aφράτη ζύμη: 260 θερμίδες και 14 γρ. λίπος
Λεπτή και τραγανή ζύμη [ pizza c cono ]: 170 θερμίδες και 6 γρ. λίπος   
Pantiera :   Ντομάτα – μοτσαρέλα – μπέικον – γαλοπούλα – αγγινάρα                                                                                                                   Aφράτη ζύμη: 290 θερμίδες και 14 γρ. λίπος
Λεπτή και τραγανή ζύμη [ pizza c cono ]: 180 θερμίδες και 9 γρ. λίπος  www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: