Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΘΑ....ΧΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ !!!

Δεν λέω, ωραίο πράγμα να αγαπάς το μέρος που γεννήθηκες. Όλοι το αγαπάμε. Όταν όμως αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις για τον τόπο που ζεις και μεγαλώνεις χρησιμοποιείται από πολυεθνικά συμφέροντα με σκοπό να σε φανατίσουν και να σε αποπροσανατολίσουν, βάζοντάς σε να κατηγορείς τους "άπληστους αμερικάνους" ή τους "κακούς γερμανούς" ή τους "τεμπέληδες έλληνες"
και όχι τους διεθνείς μεγαλέμπορους όπλων ή τις πολυεθνικές εταιρίες τροφίμων ή τα παγκοσμίου βεληνεκούς χρηματοεπενδυτικά ιδρύματα και funds, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι όσο ωραίο συναίσθημα κι αν είναι ο πατριωτισμός, μπορεί εύκολα να στραφεί εναντίον σου για να προστατέψει και να διατηρήσει τα συμφέροντα των προνομιούχων τάξεων, εκεί δηλαδή που δεν ανήκεις.
Γιατί καλύτερη μέθοδος marketing για τις πολυεθνικές από τη "πατρίδα" δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Βλέπεις φιλαράκι, μια πολυεθνική δεν την αγαπάς, είναι κάτι απρόσωπο, κάτι παγερά αδιάφορο. Αν όμως μια πολυεθνική "επενδύσει" για να τοποθετήσει τους ανθρώπους της σε κυβερνητικές θέσεις ή ακόμα καλύτερα δημιουργήσει ένα καλοκουρδισμένο πολιτικό σύστημα με δήθεν αντιμαχόμενες δεξιές και αριστερές παρατάξεις που όποια απ' αυτές και να κυβερνήσει η πολιτικές που θα εφαρμοστούν θα είναι πάνω-κάτω οι ίδιες, τότε η πολυεθνική θα έχει καταφέρει να έχει λαούς ολόκληρους υπό τον έλεγχό της και να βάζει το χέρι της βαθιά στην τσέπη τους και στον κόπο τους.
Και σε ρωτάω, εσύ για ποιόν θα πολεμήσεις; Για ποιόν θα δώσεις τη ζωή σου, για την Gazprom ή για την BP;
  
    ΠΗΓΗ      wonderjlaw3

Δεν υπάρχουν σχόλια: