Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΚΑΥΣΩΝΑΣ - ΠΑΤΡΑ : ΞΑΝΑΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΣΤΟΥΣ 44* ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!

Σε περίμενα..... Ήρθες...!!!!!! Ξεντύθηκα. Με εξουθένωσες. Έκανες το κορμί μου να ανάψει, να ιδρώσει και εγώ παρακαλούσα να τελειώσεις. Καταραμένε καύσωνα....!!!!!!!

Η ζέστη τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Ελλάδα και την Πάτρα έχει κάνει έντονη την εμφάνισή της με τον υδράργυρο να μην κατεβαίνει κάτω από τους 38-39 βαθμούς κελσίου .Το θερμόμετρο είναι στο μπαλκόνι μου και δείτε πόσο δείχνει αυτή την ώρα κάτω από τέντα.
Οι μετεωρολογικές εκτιμήσεις για το επόμενο διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές μιας και αναφέρουν οτι επίκειται καύσωνας και θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών κελσίου!
Μάλιστα εκτιμάται οτι τη Δευτέρα και την Τρίτη το θερμόμετρο θα φθάσει τους 41 (!) βαθμούς κελσίου τις μεσημβρινές ώρες ενώ και το βράδυ η δυσφορία από τη ζέστη θα είναι έντονη μιας και η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τους 31 βαθμούς.
Ενδεικτικό είναι οτι την Τρίτη το βραδάκι και παρότι θα έχει πέσει η νύχτα και θα περιμενουμε να δροσιστούμε, δεν θα τα καταφέρουμε μιας και ο υδράργυρος θα ...επιμείνει στους 35 βαθμούς κελσίου!
Την κατάσταση θα δυσκολέψει η αυξημένη υγρασία αφού ο δείκτης δυσφορίας θα είναι τεράστιος και έτσι η θερμοκρασίες θα είναι αισθητές κατά 3-4 βαθμούς Κελσίου υψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: