Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

''ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ''....ΚΑΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Μια μικρή ομάδα στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών χάκαρε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σχεδίαζε ένα σύστημα παράλληλων πληρωμών το οποίο μπορούσε με το πάτημα ενός κουμπιού να γυρίσει από το ευρώ στη δραχμή ή να βγεί μια χοντρή. Ο Βαρουφάκης θα μας πήγαινε στη δραχμή, ο Βαρουφάκης ίσως να μας πήγαινε και στην αρχαία μνα. Ο Βαρουφάκης κατέστρεψε τη χώρα φορτώνοντάς της δισεκατομμύρια χρέος , ο Βαρουφάκης σκοτώνει παιδάκια και πουλάει τα όργανά τους, ο Βαρουφάκης  είναι προδότης και δάχτυλος ξένων δυνάμεων. Ίσως ο Βαρουφάκης να είχε σκοτώσει και τον Κένεντυ αν δεν ήταν μόλις δύο χρόνων την ημέρα της δολοφονίας του.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης παρελαύνει με εφτά κεφάλια στις φυλλάδες της διαπλοκής. Περάστε κόσμε. Ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι....ενέπαιξε τον ελληνικό λαό, την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, το Κοινοβούλιο και τους εταίρους και επισήμανε πως «η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των 300 βουλευτών είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι ένας άνθρωπος του οποίου ο ρόλος είναι εξαιρετικά ύποπτος».Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα χριστοφορακος

Ζητούν παραπομπή του Βαρουφάκη
Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα στο Facebook, η οποία ζητά την παραπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο και αριθμεί ήδη 4.000 likes.
Ο ίδιος απάντησε στα σενάρια για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο:
«Προς τρόικα εσωτερικού: Επιλέξτε όποιο φόρουμ, όποιο δικαστήριο, όποια αρένα θέλετε. Θα είμαι εκεί να υπερασπιστώ 5 μήνες αγώνων. Εσείς;».
Αυτή η δύσμοιρη χώρα καταστράφηκε γιατί τη θέση του Αλογοσκούφη, του Παπαθανασίου, του Παπακωνσταντίνου, του Βενιζέλου και του Στουρνάρα πήρε ο Βαρουφάκης. Γι αυτό καταστράφηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: