Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - MARTIN SCHULZE SO WIRD VON REGIERUNG SYRIZA ENTLASTUNG !!!

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, εξηγεί βήμα προς βήμα το πως «θα τελειώσουμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».Τα βήματα όπως τα περιγράφει ο ίδιος ο Μάρτιν Σουλτς είναι: «Ναι» στο δημοψήφισμα, πτώση Τσίπρα, κυβέρνηση τεχνοκρατών με λογική συμφωνία, «τέλος εποχής για ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, στη Handelsblatt, ο Μάρτιν Σουλτς αναφέρει πως «αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει υπέρ του προγράμματος μεταρρυθμίσεων και επομένως υπέρ της παραμονής στην Ευρωζώνη, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά λογική συνέπεια, θα παραιτηθεί».
Για να εξασφαλιστεί η συνέχεια του κράτους την περίοδο ως τις εκλογές πρέπει να διοριστεί «μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε. Αν αυτή η μεταβατική κυβέρνηση καταλήξει σε μια λογική συμφωνία με τους πιστωτές, τότε θα πρόκειται για το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ».

«Έπειτα από αυτό, η Ελλάδα θα έχει ξανά μια πιθανότητα», πρόσθεσε.
Στη συνέντευξή του ο Μάρτιν Σουλτς δήλωσε πως «η εμπιστοσύνη του στην πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να διαπραγματευτεί έχει φτάσει στο απόλυτο μηδέν» και κατηγόρησε για «ανευθυνότητα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ». Ο Αλέξ
ης Τσίπρας λέει «είναι απρόβλεπτος και χειραγωγεί τον κόσμο στην Ελλάδα, δείχνοντας σχεδόν έναν δημαγωγικό χαρακτήρα».  
Αργότερα ο Μάρτιν Σουλτς με μήνυμά του στο Twitter ισχυρίστηκε πως «οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: