Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΟΛΗ Η....''ΑΛΗΘΕΙΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΚΙΝΟ. AΠOKAΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥ !!!

Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό  συνοδευόμενος από τα μέλη της  οικογενειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι από τη Μήλο.Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο “Γαλήνη” στην Αγία ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας ‘Αννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια,ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο. Μετά τη Μήλο, ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του επισκέφθηκαν και τη Σίκινο.
H παρέα επισκέφθηκε το Οινοποιείο Μάναλη, ενώ στη Χώρα επισκέφθηκαν για παγωτό και γλυκό το κατάστημα «Μελιτένια».
Από την Σίκινο αναχώρησαν το μεσημέρι προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το νησί, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Κρυφή απόδραση Τσίπρα στη Μήλο μετά το Mνημόνιο 3
Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών Π. Πολάκης. Αργά το βράδι ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό και αναχώρησε. Ωστόσο οι πληροφορίες για το πώς έφτασε ο πρωθυπουργός στα κυκλαδίτικα νησιά είναι αντιφατικές με άλλους να μιλούν για φουσκωτό και άλλους να μιλούν για θαλαμηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι στη Μήλο και τη Σίκινο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίνι απόδρασης του πρωθυπουργού στην Κρήτη κατόπιν πρόσκλησης του ύφυπουργού Εσωτερικών Παύλου Πολάκη.01 Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο σφακιανός υφυπουργός ήταν ο καπετάνιος του φουσκωτού στο ταξίδι από τον Πειραιά με τελικό προορισμό τα Χανιά. Όμως το σκάφος του Πολάκη ελλιμενίζεται στα Χανιά δεν διαθέτει αυτονομία για να έρθει Πειραιά. Πρέπει να κάνει τουλάχιστον 3 στάσεις ανεφοδιασμού. Δύο για Μήλο, άλλες δύο για επιστροφή Πειραιά άλλες 3 για επιστροφή Κρήτη. Δεν τον έχω τόσο μαλάκα τον Πολάκη να ταλαιπωρείται επί 4 μέρες που χρειάζεται το ταξίδι αυτό με το συγκεκριμένο φουσκωτό. Αυτή είναι η… «θαλαμηγός» που πήγε τον Τσίπρα στη Μήλο! Μια… βάρκαΆσε που δεν τον έχω και ικανό να το ταξιδέψει σε τοσο μεγάλη απόσταση με τη μία.... θέλει εμπειρία και δύναμη, που σίγουρα δεν τα έχει - αλλού
είναι καλός, αλλά όχι στην θάλασσα....
Συνεπώς είναι αδύνατον ο Τσίπρας η οικογένεια του τα δύο ξαδέλφια του ο Πολάκης και δεν ξέρω ποιός άλλος να κατέβηκε Μήλο με αυτό το φουσκωτό σκάφος ......με αυτό ίσως !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: