Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ....Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!


Ο Πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος μιλώντας χθες σε στελέχη στη Ρηγίλλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές θα εγκαινιάσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του ζητώντας την ενεργοποίηση όλων των βουλευτών αλλά και των στελεχών του κομματικού μηχανισμού προκειμένου να μη χαθεί ούτε μια ψήφος για τη ΝΔ.
Για πρώτη φορά εδώ και μήνες, γαλάζια στελέχη στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους εμφανίζονται να πιστεύουν στην πρωτιά της ΝΔ ενώ στο επιτελείο του Β. Μεϊμαράκη έχοντας ήδη ενημερωθεί για τα πρώτα στοιχεία από τις μετρήσεις που «τρέχουν» πιστεύουν ότι η εικόνα παραπέμπει σε αναμέτρηση «ντέρμπι» που θα κριθεί όχι μόνο στο δίλημμα «ποιος Πρωθυπουργός» αλλά και στην κινητοποίηση όλων των παραδοσιακών ψηφοφόρων της παράταξης που στις προηγούμενες εκλογές προτίμησαν να μην πάνε στις κάλπες.
Ο κ. Μεϊμαράκης ζητά από τα στελέχη του να βγουν μπροστά στην πρώτη γραμμή και να υπερασπιστούν τη στάση της ΝΔ στη βουλή με το επιχείρημα ότι ήταν το δικό τους κόμμα που κράτησε τη χώρα στο ευρώ και όχι η ανεμική κοινοβουλευτική δύναμη των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ενώ ο ίδιος θα αναλάβει την αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: