Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΜΕ....ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ....ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! [ video ]

Κοινή κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Ποτάμι προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως το νέο Μνημόνιο ενώνει τα πολιτικά κόμματα απέναντι στους πολίτες, οπότε πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος συνασπισμός κομμάτων, ώστε να μην έχουν οι πολίτες άλλες επιλογές και να τον ψηφίσουν.
Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα έχει προκαλέσει σκεπτικισμό στα άλλα κόμματα, αφού φοβούνται πως, αν κατέβουν όλα μαζί στις εκλογές, μπορεί να χαθεί η κρατική επιχορήγηση στα κόμματά τους. Παράλληλα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει την κατηφόρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τον ακολουθεί - αν και δεν έχει διασπαστεί ακόμα -, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει μάχη στις επόμενες εκλογές για να μπει στη Βουλή με το από - κομμα που θα του έχει απομείνει. Εν τω μεταξύ, ο Τσίπρας με τον Τσακαλώτο, τον Σταθάκη, τον Δραγασάκη και τα άλλα παιδιά πέρασαν το πιο άγριο Μνημόνιο, κλείνουν τη Βουλή και ξεπουλούν τώρα συστηματικά τη χώρα - έχοντας γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια την δημοκρατία και το δημοψήφισμα - αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως αυτό ήταν το σχέδιο του Τσίπρα από την αρχή. Το όνομα του μεγάλου συνασπισμού δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα αλλά ένα καλό όνομα θα ήταν «Πρώτη φορά για τον πούτσο καβάλα».  
                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: