Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΜΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ....Η ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ '' ΠΙΕΡ'' !!!

Τη δική της εκδοχή στο «ντόμινο» της απιστίας που αποκάλυψε με το τελευταίο της βιβλίο η τέως σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, δίνει με τη σειρά της, η απατημένη σύζυγος του Γάλλου αξιωματικού. Νέο σάλο, μετά τον παλιό σάλο που δημιούργησε το βιβλίο «Ερωτας και Εξουσία», δημιουργεί το αυτοβιογραφικό βιβλίο της νόμιμης συζύγου του εραστή της Μαργαρίτας Παπανδρέου, με τον οποίο σύναψε σχέσεις όταν κατάλαβε τη σχέση του Ανδρέα με τη Δήμητρα Λιάνη.
Η Γαλλίδα, που υπογράφει ως «Η γυναίκα του Πιέρ» αναφέρεται στις τραγικές συνέπειες που είχε για την ίδια, η διάλυση του γάμου της με τον Γάλλο αξιωματικό, εξαιτίας «αυτής της Αμερικανίδας φεμινίστριας» όπως την αναφέρει – καθώς ούτε εκείνη θέλησε να αναφέρει το όνομα της Μαργαρίτας.
Σύμφωνα με τη «γυναίκα του Πιέρ» στο βιβλίο της με τίτλο «Η Μαργαρίτα, το τετράγωνο πηγούνι και το κέρατο» ο άνδρας της με το τετράγωνο θεληματικό πηγούνι, τής ήταν πιστός μέχρι τη στιγμή που παρασύρθηκε από τη γυναίκα του Έλληνα πρωθυπουργού. «Εβλεπα την Πρόεδρο της ΕΓΕ να χαριεντίζεται μαζί του, να συζητούν με τις ώρες πίνοντας σαμπάνια και ήθελα να τους φέρω το μπουκάλι στο κεφάλι» γράφει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης του Πιερ με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, βρήκε κι εκείνη παρηγοριά σε μια παράνομη ερωτική σχέση με Ούγγρο ταχυδακτυλουργό που δούλευε σε τσίρκο και εκείνη την εποχή βρισκόταν στο Παρίσι.
Λέγεται, επίσης, ότι η γυναίκα του Ούγγρου ταχυδακτυλουργού πρόκειται να βγάλει κι εκείνη βιβλίο, όπου θα αναφέρεται στις λεπτομέρειες της παράνομης σχέσης του άνδρα της με τη γυναίκα του Πιερ, την περίοδο που εκείνος τα είχε με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, όταν ο Ανδρέας τα είχε με τη Δήμητρα Λιάνη.
Η οποία Δήμητρα Λιάνη εκμυστηρεύτηκε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμμαστινό, την είδηση ότι γράφει και αυτή βιβλίο με τίτλο « Η Άεροσυνοδός », όταν τελευταίως είχε εισαχθεί στο Αττικό νοσοκομείο για ένα μικροπρόβλημα υγείας. Και τι νομίζετε ότι απάντησε ο καθηγητής κ. Κρεμμαστινός: «Προσοχή, κορίτσια, να μη γράφετε παραμύθια».                                                       Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: