Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ....ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Τις προηγούμενες μέρες ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «ηγέτη επιπέδου Ανδρέα Παπανδρέου». Χθές, το απέδειξε και με ντοκουμέντα. Φωτογραφία από τη γνωριμία του πρωθυπουργού με τον Ηγούμενο Εφραίμ ύστερα από δική του μεσολάβηση, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, επιβεβαιώνοντας τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, τον Ηγούμενο Εφραίμ – που ως γνωστόν είναι ο Πνευματικός του – και τον Αλέξη Τσίπρα, στο προαύλιο της Μονής Βατοπεδίου. Τις συστάσεις έκανε ο ίδιος ο πρώην υπουργός που κάνει κάτι τέτοιο μόνο σε ανθρώπους εμπιστοσύνης του (όπως με τον Κώστα Καραμανλή παλιότερα), ως ένδειξη μεγάλης εκτίμησης.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι η στάση του Αλέξη Τσίπρα την ώρα της φωτογράφισης, δείχνει τον ενθουσιασμό του για τη γνωριμία, προφανώς διότι πραγματοποίησε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του να μοιάσει με τον Κώστα Καραμανλή  που τόσο πολύ τον εκτιμάει και τον συμβουλεύει.       Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: