Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ....ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΡΟΜΠ !!!

Σκληρή αναμένεται να είναι η αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη κοινοβουλευτική μάχη μετά το Πάσχα η οποία θα δοθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο μετά την αιφνιδιατική κίνηση της κυβέρνησης να φέρει τα δύο νομοσχέδια για το φορολογικό και το ασφαλιστικό πριν το Eurogroup.
Μία αποστροφή των σημερινών δηλώσεων του Γιώργου Κουμουτσάκου κατά την ενημέρωση των συντακτών αποτελούν τον οδικό χάρτη για τις επόμενες κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι το κόμμα δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Εξήγησε ότι «οι χειρισμοί της κυβέρνησης, οι καθυστερήσεις, η συνειδητή μετάθεση αποφάσεων έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση και τη χώρα σε αξιέξοδο δίλημμα: ή μία βαριά συνθηκολόγηση με δυσβάστακτα μέτρα ή μία καταστροφική ρήξη με την Ευρώπη».
«Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συμπράξει με κανένα από τα δύο αυτά διλήμματα» πρόσθεσε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν το Πάσχα κιόλας είχε πάρει την απόφαση να αξιολογήσει ως μοναδικό στόχο για τη Νέα Δημοκρατία τις εκλογές απορρίπτοντας τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης. Οι δηλώσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου ωστόσο δείχνουν και μία άλλη απόφαση η οποία έχει παρθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ.
Η περσινή αναγκαστική συναίνεση στις ψηφοφορίες του Ιουλίου για τα μέτρα δεν πρόκειται να επαναληφθεί και φέτος κάτι που γλυτώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την εσωκομματική γκρίνια βουλευτών, κάτι που θα μπορούσε να είναι μείζον πρόβλημα για τον ίδιο αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης
ο οποίος είχε διαφοροποιηθεί πέρυσι στο θέμα της συναίνεσης είναι πλέον αντιπρόεδρος, αλλά ενισχύει παράλληλα και την εικόνα του ιδίου ως εν δυνάμει πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: