Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ....''ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' !!! [ video ]

Μόνο να μελετήσει κανείς, με λίγη ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ, αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και μετεκλογικά (τα εντελώς αντίθετα), αυτά που έπραξε στις «διερευνητικές εντολές», θα αντιλαμβανόταν τα ΠΑΝΤΑ.
Φαίνεται, όμως, ότι μια «μάζα» απελπισμένων και δικαιολογημένα οργισμένων εναντίον των κομμάτων, και ιδιαίτερα μια «μάζα» της κατακρεουργημένης νεολαίας, μέσα στη νευρική βιασύνη τους, δεν θέλουν να σκεφτούν έξω από τα συνθήματα, τα θεάματα και τις πόζες με τις γροθιές, ΕΞΩ από το λίπος της «ανατρεπτικής» δημαγωγίας…

Έτσι δεν διακρίνουν ούτε τις καταλυτικές «λεπτομέρειες», σαν και αυτή όπου ο «ανατρεπτικός» Τσίπρας καθόταν στο καθεστωτικό τραπέζι του Προεδρικού Μεγάρου και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό με τα κριτήρια της εκλογικής συναλλαγής.
Το χειρότερο: Αυτός ο «σκληρός» αντιμνημονιακός αποδέχτηκε ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον πρωθυπουργό των Μνημονίων: τον Παπαδήμο!!!
Και μόνο αυτή η «λεπτομέρεια» σηματοδοτεί καθαρά τον δόλιο ιησουϊτισμό του Τσίπρα…
Έτσι λοιπόν αντιλαμβανόμενη τη λαϊκή οργή που φουντώνει από την πολιτική της, η κυβέρνηση οργάνωσε ένα καλοκαιρινό επικοινωνιακό φεστιβάλ "κοινωνικής ευαισθησίας", όπως αυτά του Σκάι, μαζεύοντας σακούλες με τρόφιμα από τα απομεινάρια των κοινωνικών περικοπών του τρίτου και των δυο άλλων μνημονίων. Το "Νέο Σύνταγμα" που προωθεί δεν είναι τίποτε άλλο από μια "πλάγια" συνταγματοποίηση της νέας μνημονιακής Ελλάδας, της πανευρωπαϊκής λιτότητας, της ελαστικής ακόμη και απλήρω
της εργασίας, της ασυδοσίας των εργοδοτών, της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης των πάντων, της επέλασης των τραπεζών. Η πραγματική ονομασία που θα έπρεπε να είναι "Μνημονιακό Σύνταγμα" της ΕΕ, του ΔΝΤ και των επιχειρηματικών ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: