Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ : Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ....ΛΑΣΠΗΣ !!!

Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ κάνουν τις τελευταίες τους προεκλογικές συγκεντρώσεις μέσα σε κλίμα πόλωσης, προσπαθώντας να προσελκύσουν ψηφοφόρους λίγες ώρες πριν τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, η Κλίντον έχει προβάδισμα πέντε μονάδων, ενώ σε κρίσιμες πολιτείες εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα, που είναι όμως οριακό.

Το Σάββατο βράδυ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνθηκε εσπευσμένα από το βήμα από τους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών στη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στο Ρίνο της Νεβάδα όταν ένας άνδρας από το κοινό φώναξε «όπλο».
Στη Φιλαδέλφεια η τραγουδίστρια της ποπ Κέιτι Πέρι τραγούδησε σε μια συγκέντρωση της Κλίντον, όπως είχε κάνει και η Τζένιφερ Λόπεζ την Παρασκευή το βράδυ στο Μαϊάμι, αλλά και ο Τζέι Ζι και η Μπιγιόνσε στο Κλίβελαντ.
«Όταν τα παιδιά και τα εγγόνια σας σας ρωτήσουν τι κάνατε το 2016, όταν διακυβεύονταν τα πάντα, θέλω να μπορείτε να τους απαντήσετε ότι ψηφίσατε για μια καλύτερη, πιο δυνατή Αμερική», είπε η υποψήφια των Δημοκρατικών.

Προβάδισμα πέντε μονάδων δίνει νέα δημοσκόπηση στην Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον εμφανίζεται να έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, με 48% έναντι 43%, στην τελευταία δημοσκόπηση της Washington post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί.
Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Post και του ABC, που είχε δημοσιευθεί την Παρασκευή, η Κλίντον προηγούνταν του Τραμπ με 47% έναντι 44%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: