Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΡΙΣΜΑΤΙ....ΚΟΥΛΗΣ !!!

Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Για τους φίλους απλά είναι ο Κούλης. Αγαπημένες εκπομπές του είναι η «Ελληνοφρένεια» και το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ», μέσω των οποίων αγαπήθηκε από το φιλοθεάμον κοινό.
Οι εκπομπές αυτές ανέδειξαν και τα πλούσια χαρίσματα του. Για αυτό λοιπόν πριν βιαστεί κάποιος να κρίνει «αν δεν είχε το όνομα, ούτε κλητήρας δεν θα γινόταν», ας ρίξει μια ματιά στα χαρίσματα αυτά:
Το εκφραστικό του βλέμμα με πολύ μεγάλη άνεση θα τον έκανε εξαιρετικό σερβιτόρο ή ακόμα και ιδιοκτήτη χασαποταβέρνας. Ο μόνος του στόχος φυσικά είναι ποιος άλλος; Η θέση του πρωθυπουργού (μετά την αποτυχία - την πρώτη φορά, γιατί ποιος ξέρει... - της Ντόρας Φυσικά και μόνο στη διατύπωση αυτής της υπόθεσης, οι αγορές αντιδρούν νευρικά, το πετρέλαιο ανεβαίνει και τα χρηματιστήρια πέφτουν. Ενίοτε παρατηρούνται και κρούσματα μαζικών αυτοκτονιών, τα οποία όμως οι αρμόδιοι - αναρμόδιοι δεν μπορούν με βεβαιότητα να τα αποδώσουν στους στόχους που έχει θέσει ο Κυριάκος. Αποτέλεσμα είναι υποθέσεις τέτοιου είδους να μπαίνουν στο αρχείο.
Όλοι εύχονται (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε), αλλά πού τέτοια τύχη, ότι ο μπαμπάς του θα κάνει και ένα καλό για τον τόπο αυτό και θα του ευχηθεί «Άντε και πρωθυπουργός Κυριάκο, μετά την Ντορούλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: