Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο...ΤΣΙΠΡΑΣ Ο...ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ...Η ΓΡΑΒΑΤΑ !!!

Η Ελλάδα υιοθέτησε ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα, το οποίο θα επιτρέψει μια πιο....''φιλική'' προς την ανάπτυξη δημοσιονομική πολιτική, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, ο Πολ Τόμσεν αναφέρθηκε στο ελληνικό πρόγραμμα, όπου σύμφωνα με τον ίδιο,
αντιμετωπίζει τα «δύσκολα» και «ευαίσθητα» θέματα για τις....''μεταρρυθμίσεις'' στη φορολογία και στο συνταξιοδοτικό. Καταλήγοντας, τόνισε ότι το ΔΝΤ δέχεται τις βασικές υποθέσεις της συμφωνίας του Mαΐου του 2016 και ξεκαθάρισε πως τα μέτρα για το χρέος θα εφαρμοστούν ''μετά τη λήξη του προγράμματος, το 2018'', αλλά θα πρέπει απλώς να συγκεκριμενοποιηθούν πριν τη λήξη του.

Κυβέρνηση λοιπόν της ''Αριστεράς'' και «θεσμοί» συμφώνησαν σε ένα μνημόνιο κοροϊδίας για το χρέος με το οποίο θα συνεχίσουν να εξαπατούν τον λαό μέχρι αυτός να αποφασίσει να τους πάρει με τις πέτρες για να ησυχάσει από αυτούς και απ’ όλους τους άλλους που τον έφτασαν στον γκρεμό! Στα πλαίσια αυτά της κοροϊδίας, το χθεσινό Eurogroup δεν αποφάσισε για την «ελάφρυνση» του Ελληνικού χρέους, αλλά παρέπεμψε την κουβέντα στο επόμενο Eurogroup!
Το Eurogroup βέβαια επικύρωσε το τέταρτο μνημόνιο χωρίς καμία κουβέντα και χωρίς καμία κωλυσιεργία! Η «ελάφρυνση» του χρέους η οποία θα παραπέμπεται από Eurogroup σε Eurogroup είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιείται ως μέσο πίεσης και ως τυράκι για να αποδέχεται ο λαός το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, γιατί όποιος νομίζει ότι τα μνημόνια τελείωσαν απατάται!
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις μαγικές ικανότητες του Κόπερφιλντ. Μπορεί να εξαφανίζει μεγάλα αντικείμενα όχι μόνο από την οπτική γωνία, αλλά και από τις τσέπες των αποσβολωμένων θεατών - ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν, ενώ ακούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα κοπούν μισθοί και συντάξεις, τα βλέπουν να εξαφανίζονται…ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ αυτό το θαύμα η μαγική κυβέρνηση της ''Αριστεράς'' μάς το λέει ο παρκαρισμένος στο πρυτανείο των Βρυξελλών επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί: «Από το καλοκαίρι του 2015, 200 και πλέον μέτρα ελήφθησαν από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με στόχο τη μεταρρύθμιση της χώρας – κάτι που δύσκολα μπορεί να δει κανείς σε άλλες χώρες, περιλαμβανομένης της Γαλλίας».
Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ – έργο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξωπραγματική. Η ελληνική οικονομία πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα 7,2 δισ. ευρώ έναντι 900 εκατ. ευρώ που προέβλεπε ο νόμος του προϋπολογισμού του 2016 που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ αυτό εξαφανίστηκε από τις τσέπες μας – δεν πήγε ούτε ένα ευρώ στην ανάπτυξη – και, σε αντίθεση με τα αντικείμενα που εξαφανίζει ο Κόπερφιλντ, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στον αιώνα τον άπαντα.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ με το οποίο οι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ (νομίζουν ότι) αγόρασαν πολιτικό χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: