Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ....ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!



Είναι μερικές φορές που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον πρόεδρο της ΝΔ. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει, αν έρθει πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, να κυβερνήσει με την Χρυσή Αυγή, επαναφέροντας το σχέδιο Μπαλτάκου για την συμπόρευση δεξιάς και ακροδεξιάς. Φαίνεται επίσης να αγνοεί ότι διεξάγεται η δίκη για την εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας. Μόνο έτσι εξηγούνται οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα politico, σύμφωνα με τις οποίες «τα τελευταία χρόνια η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερά» ενώ «η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει».

Αν υποθέσουμε ότι τίποτα από τα προηγούμενα της Χ.Α. δεν θυμάται ο Κ. Μητσοτάκης. Εχει ξεχάσει όμως και τους πρόσφατους τραμπουκισμούς Κασιδιάρη εναντίον του Νίκου Δένδια και μάλιστα μέσα στη Βουλή; Ο πρώην  υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπροσώπος της ΝΔ έχει τελείως διαφορετική άποψη, δηλώνοντας μετά το επεισόδιο που είχε με τον Κασιδιάρη. «Όσον αφορά την ελληνική κοινωνία, είναι καιρός πλέον να κατανοήσει ότι η βία είναι εγγενής στo νεοναζιστικό μόρφωμα. Δε νοείται Χρυσή Αυγή χωρίς βία».
Με μια πανηγυρική ανάρτηση υποδέχτηκε η Χρυσή Αυγή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Politico με τις οποίες ο πρόεδρος της ΝΔ επί της ουσίας «ξέπλυνε» την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος, παραγράφοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις εγκληματικές δράσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης από τα πογκρόμ μέχρι τη δολοφονία του Π. Φύσσα.
Το «ευχαριστώ» από τη Χρυσή Αυγή προς τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά και η απόδειξη της ταύτισης στο κεφάλαιο «βία», δόθηκε με την παρακάτω ανάρτηση, η οποία επιβεβαιώνει τελικά πως ''η διαφορά του νεοφιλευθερισμού από τον φασισμό είναι ότι ο πρώτος απλά έχει καλύτερο… μάρκετινγκ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: