Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ....ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ !!! [ video ]

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και γενικότερα από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.
Ο γνωστός ποινικολόγος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα στη Λάρισα, διευκρίνισε πως αναμένει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ενώ όρισε ως τιμή τα 3.000.000 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνονται και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ.
Ανέφερε πως η απόφασή του να απεμπλακεί από την ΠΑΕ, δεν σημαίνει πως θα την παρατήσει μέχρι να βρεθεί αγοραστής. Θα λείψει αρκετά από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο διάσημος παρκούριστας δικηγόρος, κυρίως η αγάπη που έδειχνε σε τερματοφύλακες στη φυσούνα. Οι ψύχραιμες συναντήσεις του με ιδιοκτήτες άλλων ΠΑΕ. Οι εκπληκτικές σχέσεις που είχε με τους οπαδούς σε όποια ομάδα και αν πήγαινε. Μα πάνω από όλα, θα μας λείψει η κόσμια συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων. Μαύρη η σημερινή μέρα για τον Κάμπο και την Σούπερ Λίγκα. Φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τις τύχες του Παναθηνα'ι'κού θεωρούνται ανυπόστατες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: