Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ....ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΥΠ.ΑΜ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

Αγνοείται η τύχη ενός στρατιωτικού υποβρυχίου με 400μελές πλήρωμα και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους, που μπορεί να έχει πρόβλημα με τα τηλεπικοινωνιακά μέσα του, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού.
Το υποβρύχιο που ονομάζεται TSO - PANOS και βρισκόταν στο Σαρωνικό  όταν έδωσε το τελευταίο στίγμα του πριν από δύο ώρες, ενώ έγινε γνωστό ότι επέβαινε σε αυτό και ο ΥΠ.ΑΜ. Πάνος Καμμένος, για να συμετέχει και ο ίδιος στην άσκηση ''pamepolemo''.
«Ερευνάμε τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει επικοινωνία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού. «Αν υπάρχει πρόβλημα με την επικοινωνία, το σκάφος πρέπει να ανέβει στην επιφάνεια».
Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως το υποβρύχιο, το οποίο απέπλευσε από τη Σαλαμίνα έχει αποθέματα τροφίμων και κυρίως κεφτεδάκια, που αρέσουν στον ΥΠ.ΑΜ. Πάνο Καμμένο, για αρκετές ημέρες και είναι πιθανό να συνεχίζει το ταξίδι του παρά τα προβλήματα στην επικοινωνία. Οι πολύ ισχυροί άνεμοι και τα κύματα που ξεπερνούν σε ύψος τα 6 μέτρα δυσκολεύουν τις έρευνες για το υποβρύχιο των ενόπλων δυνάμεων που αγνοείται τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό,
ενώ οι αρχές σχεδιάζουν μια αποστολή για να "χτενίσουν" τον βυθό της θάλασσας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το σκάφος. Πληροφορίες που αναφέρουν ότι με διαταγή του Πάνου Καμμένου έχει βάλει πορεία για την Βόρεια θάλασσα για να επιτεθεί στην Γερμανία δεν έχουν επαληθευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: