Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ο ΝΤΑ'Ι'ΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ SEX !!!

Οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων και με λάθος τρόπο, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων της Ευρωβουλής. «Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει δίκιο» είπε ο επικεφαλής του Eurogroup, προσθέτοντας ότι για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε η τραπεζική ένωση».

Την ίδια ώρα που στην Ευρώπη  καλλιεργούσαν την εικόνα των οκνηρών Ελλήνων που έτρωγαν τα λεφτά τους στα μπουζούκια, παρότι όλοι γνώριζαν ότι οι θυσίες των Ελλήνων φορολογουμένων διέσωσαν τις τράπεζες που είχαν «τζογάρει» . Αλλά και όταν το χρέος μεταφέρθηκε στα κράτη, οι κυβερνήσεις  συνέχισαν να καταγράφουν κέρδη από τον ελληνικό δανεισμό.
Στη χρεοκοπία οδήγησε ένας ανεύθυνος και παρατεταμένος δημοσιονομικός εκτροχιασμός  και ένας καταστροφικός υπερδανεισμός.  Στη συνέχεια, οι θυσίες του λαού δεν βελτίωσαν τα οικονομικά της χώρας που παρέμειναν αμετάβλητα, αλλά διέσωσαν μια σειρά από ξένες και ελληνικές τράπεζες. Εμείς «δεν τα φάγαμε» αλλά και τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων που διακρατεί η ΕΚΤ, δεν έχουν επιστραφεί στην ελληνική κοινωνία.
Όμως σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο πρόεδρος του Eurogroup ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έχουν δείξει αλληλεγγύη προς τις χώρες που επηρεάστηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω ιδιαίτερη σημασία στην αλληλεγγύη.
Όμως πρέπει να έχεις και υποχρεώσεις. Δεν μπορείς να σπαταλάς όλα σου τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητάς βοήθεια».
Όταν κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στην επιτροπή ένας ευρωβουλευτής του διάβασε τη δήλωση αυτή και τον ρώτησε αν θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη, η απάντηση του Ντάισελμπλουμ ήταν: «Όχι, φυσικά και όχι. Και δε χρειάζεται να μου διαβάζετε τη δήλωσή μου, γιατί γνωρίζω τη δήλωσή μου, βγήκε από αυτό το στόμα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα των τραπεζών και το εικονικό χρέος της Χώρας μας που λέει η ... "Daysy" (Daiselblum) ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ήδη από την χρεωκοπία της Lehman Bruders σε Συνάρτηση με την κρατικοποιήση του χρέους που δημιούργησε η Lehman Bruders σχεδόν 7-8 μήνες μετά στην ΟΔΓ του ύψους των ... 180 Δισεκατομμύρια Ε.!

Το "Ελληνικό Χρέος" Της Αποικίας "Η ΕΛΛΑΣ" εξυπηρετεί κυρίως 3 γερμανικές τράπεζες 2 γαλλικές και 1 αμερικάνικο Investment Fonds!!!

ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Λακεδοραγιάδικα της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας!