Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο....ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Να εξηγήσει τα ανεξήγητα επιχείρησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει τώρα ότι ο λόγος για τον οποίο αποκάλεσε χαζοβιόλα την Νατάσσα Μποφίλου ήταν επειδή ήθελε να....την προστατέψει.
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επίμαχη ανάρτησή του, πήγε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου είπε:
«Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο "χαζοβιόλα" για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Όταν λοιπόν καθορίζεις από την αρχή έναν άνθρωπο "χαζοβιόλη", είναι σαν να λες "παιδιά, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα».   
Και, για να μην ξεχνιόμαστε, αυτά είχε γράψει:
Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: