Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!

Με τις ακραίες και ρατσιστικές θέσεις της Χρυσής Αυγής ταυτίστηκε αρκετά μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ με αφορμή την είδηση ότι πολίτες 172 διαφορετικών υπηκοοτήτων ήταν ανάμεσα στους δικαιούχους για το κοινωνικό μέρισμα. «Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα κοινωνικά επιδόματα», είναι η ουσία των όσων διάβασα τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα από ανθρώπους που ήθελα να πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται τα πράγματα διαφορετικά.
Δεν μας είπαν στα ανορθόγραφα, σε πολλές περιπτώσεις, posts  στο facebook ότι οι δικαιούχοι των 172 εθνικοτήτων πληρούν κανονικά όλα τα κριτήρια που θεσπίστηκαν.Δεν μας είπαν ότι σε όλες τις κανονικές χώρες δίνονται τέτοια βοηθήματα και μεταξύ των ανθρώπων που τα παίρνουν είναι και Έλληνες.
Η «δουλειά» να γίνεται. Είτε αν είσαι εντεταλμένος, είτε αν είσαι (κρυφο)ακροδεξιός…
Και όπως έγραψε και ο Γιώργος Μαυρωτάς, «από τη μία ψηφίζουμε περήφανοι τον Αντετοκούνμπο για το All Star Game & απ’ την άλλη διαμαρτυρόμαστε που παίρνουν κοινωνικό μέρισμα αλλοδαποί που ζουν εδώ που σημαίνει ότι φορολογούνται και ασφαλίζονται εδώ, αλλιώς δεν θα έμπαιναν καν στην εφαρμογή. Δεν μας πιάνεις πουθενά…» 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι! Οι ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ τα Μερίσματα Ζωής!

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΗΣΑΜΕ με Κουμπάρους "Αριστεροδέξιους" ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... "ΘΕΣΜΟΙ"!

Άλλωστε πρόσφατα ο Daiselblum το είπε που πάνε τα χρήματα του Ελληνικού Λαού! Πάνε Στας ΞΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!

Εκεί/Εδώ είναι το Ζήτημα/Ουσία!!!

Αρα Πράγματι! Οι ΞΕΝΟΙ "ΘΕΣΜΟΙ" κ. ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ παίρνουν Τα .... ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ κ. ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Όλες οι άλλες "συζητήσεις" είναι ΣΤΗΜΕΝΕΣ κ. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ! ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ... "ΘΕΣΜΟΙ" δηλ. Τα Ναζοί της Τρόικας και των επιτετραμένων Τους!!!